Fostul prefect Liviu Andrei, umilit de Mişcarea Populară

Coordonatorul Partidului Mişcarea Populară, filiala Dolj, Gelu Vişan, a declarat ieri, la Târgu Jiu, că este „agasat“ de fostul prefect Liviu Andrei, care îl tot sună pentru a intra în acest partid. De atacuri nu a scăpat nici fostul pedelist Marcel Romanescu. Vişan a spus că cei doi, Andrei şi Romanescu, l-au „asasinat“ cu telefoanele. Fostul prefect Liviu Andrei a declarat ieri că s-a înşelat în privinţa celor de la Mişcarea Populară, dacă au ales să se comporte „josnic“. „Pe Gelu Vişan l-am sunat de trei ori în viaţa mea, iar când l-am văzut mi-a spus că Romanescu îl bombardează cu telefoanele“, a spus Liviu Andrei.

Fundaţia Mişcarea Populară a avut ieri o conferinţă de presă chiar la restaurantul din parc al pedelistului Nicolae Daviţoiu. A fost prezent şi Gelu Vişan, reprezentantul Partidului Mişcarea Populară din Craiova. Întrebat despre discuţiile noului partid cu Marcel Romanescu şi Liviu Andrei, Vişan a declarat că nu a sunat pe niciunul dintre ei. „Le-am spus colegilor de la Bucureşti, domnule, mă sună un domn Liviu Andrei, ştiţi cine e, nu? Vrea să se vadă cu cineva, vrea să facă...“, a continuat acesta. Alături de Vişan s-au aflat şi patru membri fondatori ai Mişcării. Aceştia au ridicat din umeri când au fost întrebaţi dacă-l cunosc pe Liviu Andrei - subprefect de Bucureşti. Cristian Diaconescu, consilierul preşedintelui Traian Băsescu şi membru fondator, a avut un mesaj pentru şefii de partid: „Să-şi ţină slugile pe lângă casă, pentru că nu prea-i duce capul“. Mesajul este interesant dacă luăm în seamă şi o declaraţie a lui Vişan, care a sugerat că Andrei este pus de Ponta să intre în această formaţiune. „Prima dată m-am gândit că l-a trimis Victor Ponta, dar nu cred că l-ar fi trimis să facă astfel de jocuri“. „Îmi vine să râd, premierul Ponta sigur la asta se gândeşte acum. Să mă infiltreze pe mine în Mişcarea Populară”, a răspuns Liviu Andrei.

Atac dur la Andrei şi Romanescu

Vişan spune că de câteva zile este asasinat de telefoanele lui Andrei.„Personal nu am sunat pe niciunul din cei doi, nici pe Liviu Andrei, nici pe Romanescu. De o lună de zile suntem asasinaţi cu telefoane dinspre dânşii, că ar vrea să se ocupe de partid, de mişcare. Unii s-au autointitulat preşedinţi, dânşii au sunat, au solicitat întâlniri. Mi se pare strigător la cer, sunt siderat că dânşii spun că au fost contactaţi, curtaţi, ceruţi. În niciun caz şi în opinia mea nici unul dintre dânşii nu are ce să caute“, a declarat Vişan.

Între timp, Vişan s-a mai domolit în ceea ce-l priveşte pe Romanescu. „În legătură cu domnul Romanescu chiar nu am nimic a-i reproşa, discuţiile au fost de ţinută“. Supărat este pe Andrei. „Ceea ce s-a întâmplat de ieri, în ceea ce-l priveşte pe domnul Liviu Andrei, a făcut ca să spun în continuare că sunt siderat de aceste minciuni. Şi aseară la ora 23 m-a sunat să-mi spună că nu ştiu ce declaraţii a dat şi că este alături de noi. Domnule, nu mă interesează “, a mai spus acesta.

Andrei: Un comportament josnic

Siderat a rămas şi Liviu Andrei. Acesta spune că s-a înşelat în ceea ce priveşte această formaţiune. „Dacă aşa văd ei lucrurile, atunci m-am înşelat asupra lor, nu e provocare. Şi mie mi-a zis că l-a sunat Romanescu de nu ştiu câte ori şi că l-a bombardat cu telefoanele. Eu i-am spus, domnule, eu cred că este interesul Mişcării să prindă oameni buni. Au impresia că cineva care a fost în politică şi acum nu mai activează în politică şi revine se duce cu jalba-n proţap ca să fie primit de ei? Se înşeală amarnic. Pentru mine este incredibil să discuţi în felul acesta, s-au coborât atât de jos încât mi-e greu să cred că vor avea succes“, a spus Liviu Andrei. Subprefectul Capitalei a mai povestit că s-a întâlnit prima dată cu Gelu Vişan anul trecut, întâmplător, la acelaşi restaurant din Bucureşti. A mai spus că au mai avut o întâlnire acum două săptămâni, la un restaurant aflat la ieşire din Bucureşti. „Ce mă surprinde pe mine în momentul acesta este atacul acesta şi că se comportă la nivelul acesta atât de josnic. Eu am dat atunci o declaraţie simplă, domule am avut discuţii, dar proiectul meu este Prefectura Capitalei unde sunt subprefect şi pe care-l duc până la capăt. Eu i-am dat lui Gelu Vişan trei telefoane în toată viaţa mea“, a încheiat Liviu Andrei.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: