Fostul rector a pierdut procesul cu UCB

Universitatea „Constantin Brâncuşi” a avut câştig de cauză la Tribunalul Bucureşti, într-un dosar în care fostul rector Luminiţa Popescu a contestat îndepărtarea sa din funcţie.

Iniţial, procesul ce are ca obiect „anulare act administrativ” a început în prima parte a anului la Tribunalul Gorj, dar a ajuns în cele din urmă prin Capitală, iar toamna aceasta instanţa a avut nevoie de nu mai puţin de patru amânări succesive pentru a pronunţa verdictul pe care l-a dispus la sfârşitul săptămânii.

„Respinge cererea de chemare în judecată (cu toate capetele de cerere) ca nefondată. Ia act că pârâta Universitatea «Constantin Brâncuşi» Târgu Jiu şi-a rezervat dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, pentru capătul de cerere privind suspendarea executării actelor administrative şi 15 zile de la comunicare, pe fond. Cererea de recurs se va depune, în caz de formulare, la Tribunalul Bucureşti-secţia a II-a contencios administrativ şi fiscal, sub sancţiunea nulităţii”, se arată în decizia dată de instanţa din Capitală. (G.I.)

Vizualizări: 2,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: