Fugaru: ”Am lăsat unii lătrăi din PDL să-şi facă mendrele”

Ion Fugaru, președintele PDL Cărbunești, este convins că el este în cărți pentru primăria din localitate. Fugaru spune că președintele Ion Rușeț ar fi vrut să anunțe încă de pe acum candidatura lui din partea PDL la Târgu Cărbunești, dar el a fost cel care l-a convins să mai aștepte și alte candidaturi pentru a închide gura unor ”lătrăi”.

Preşedintele partidului a declarat că săptămâna aceasta va fi decis candidatul PDL la primăria Cărbunești. Nu sunt clare lucrurile- Cum comentați?

Din punctul meu de vedere nu e nimic ciudat în această afirmație. Eu am spus că dacă mai există și alte persoane dornice să candideze din partid nu am nimic împotrivă, important este să luăm primăria. Dacă sunt oameni pregătiți și dornici să câștige nu am nimic împotrivă.

Nu mai sunteți sigur pe candidatura dumneavoastră la Cărbunești?

Mai sunt câteva nume în interiorul partidului care spun că nu am șanse. A fost motivul pentru care le-am spus să vină ei cu propuneri și președintele a fost de acord cu mine. Am lăsat unii lătrăi din PDL să-și facă mendrele să nu zică apoi că Fugaru ține morțiș de această funcție.

La cine va referiti?

Nu as vrea să dau nume.

E posibil să fie mai mulți candidați PDL la primăria Târgu Cărbunești?

Da, e posibil să fie mai mulți. Propunerile trebuie să fie însă viabile, să fie pedeliști adevărați care să-și dorească această funcție. Eu vreau să văd propunerile, să văd dacă sunt serioși. De fapt, asta a și vrut președintele Rușeț, să-i verifice la seriozitatea lor.  

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: