Furt de la sistemul de irigaţii din Turburea

Sistemul de irigaţii din Turburea a fost aproape pus pe butuci în seara zilei de 21 martie când mai multe persoane au încercat să sustragă o ţeavă din aluminiu ce deserveşte sistemul. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, dar nu au mai găsit pe nimeni, însă la aproximativ 3 km, poliţiştii au găsit abandonate pe câmp, două autovehicule.

„În urma investigaţiilor efectuate au fost identificaţi deţinătorii autovehiculelor, V.I.M., de 21 ani şi V.A., de 31 ani, ambii din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, care au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti pentru continuarea cercetărilor“, se arată pe nota de presă a Poliţiei.

Cu această ocazie, s-a stabilit că suspecţii au luat hotărârea de a sustrage o ţeavă din aluminiu cu lungimea de 6 metri. S-au deplasat cu cele două autovehicule pe terenul de pe raza satului Poiana. Aici, urmau să folosească pentru secţionarea ţevii din aluminiu, un aparat de sudură autogen. Dându-şi seama că au fost observaţi, suspecţii au renunţat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei şi stabilirii răspunderii judiciare a celor doi suspecţi.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: