Gafele „preşedintelui“ Ruşeţ

Ruşeţ nu este potrivit pentru funcţia de preşedinte al PDL Gorj, spuneau mai multe persoane din partid. Senatorul Ion Ruşeţ a demonstrat spusele „duşmanilor“ chiar în prima şedinţă, când s-a reunit comisia de alegeri. Senatorul nu cunoaşte nici primarii şi nici colegiile electorale.

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, a făcut o serie de declaraţii privind noua conducere a PDL Gorj. Primarul spune că nu are nimic personal cu senatorul Ion Ruşeţ, mai ales că nici nu-l cunoaşte foarte bine, însă nu-i place cum decurg lucrurile în partid. Acesta a surprins cu o declaraţie privind modul de desfăşurare a primei şedinţe a comisiei de alegeri. Senatorul Ion Ruşeţ nu ştie colegiile electorale. Mai mult, acesta nu-şi cunoaşte nici primarii.

Primarii democrat-liberali s-au prezentat ca la şcoală pentru a face cunoştinţă cu noul preşedinte. „Eu i-am spus aşa. Mă numesc Bârcă Ion şi sunt primar la Turburea“, a povestit şeful din Turburea. Bârcă a povestit că Ruşeţ nu ştie primarii din judeţ. „A zis să facem un tur să ne cunoaştem, că sunt persoane pe care nu le cunoaşte. Asta a propus domnul senator cu domnişoara Maria Moţa. Păi de unde să ştie. Spre exemplu eu l-am văzut o singură dată, ne-am salutat şi atât. Sigur nu-i cunoştea“, a spus Bârcă. „Sigur nu-i cunoştea că l-am văzut foarte rar“, a încheiat primarul.

Nu ştia în ce colegiu este Cosmin Popescu

Acesta a mai dezvăluit o altă gafă a „preşedintelui“ Ruşeţ. Nu ştie în ce colegiu este deputat Cosmin Popescu!!! Bârcă a spus că în timpul şedinţei, Ruşeţ a fost corectat de mai multe ori de deputatul Cosmin Popescu, despre care senatorul zicea că este în colegiul 5. „Nu ştia în ce colegiu este Cosmin Popescu. Păi se poate. Când se referea la el spunea colegul nostru Cosmin Popescu, deputat în colegiu 5. Şi Cosmin zicea, nu, nu, în 3. De nu ştiu câte ori“, a declarat primarul Ion Bârcă. „Păi şi atunci, merită să fie preşedinte de partid, dacă nu-l cunoaşte“, se întreabă primarul democrat-liberal...

Dictatură sau dictatură?!

De asemenea, Elena Vintilescu, director la Minprest, a declarat că aseară la Ştirile Gorj TV de la ora 18.00 că senatorul Ion Ruşeţ a cerut să fie mandatat să discute cu un lider de partid de la Gorj despre cedarea unor voturi, la alegeri. Acesta a spus că nu înţelege de ce mai este o comisie dacă discuţiile sunt purtate de anumite persoane. „Se vorbea despre dictatură în PDL Gorj, dar acum ce facem, schimbăm dictatura cu dictatura, sau cum- Păi de ce mai este o comisie dacă se duc numite persoane la negocieri“, a încheiat Vintilescu. Aceasta nu a vrut să spună despre ce lider de partid este vorba.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: