Gheorghe Neaţă, director pentru trei ani

Gheorghe Neaţă va conduce Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu în următorii trei ani. El a fost singurul candidat la acest post şi a câştigat concursul organizat de Consiliul Judeţean. Gheorghe Neaţă susţine că examenul a fost unul destul de greu, însă a reuşit să obţină peste nota 9.

Săptămâna trecut s-a ţinut concursul pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Concursul a constat în două probe, un test grilă şi susţinerea unui proiect de management. Gheorghe Neaţă a obţinut nota 9.66 şi va conduce Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu în viitorii trei ani. „A fost un examen greu, am reuşit să obţin nota 9,66. Proiectul meu a constat într-o analiză a factorilor economici la spitalul Judeţean pentru că dacă bani sunt gestionaţi aşa cum trebuie toate ramurile de activitate din spital vor merge bine”, a declarat Gheorghe Neaţă.

Gheorghe Neaţă spune are mai multe proiecte însă aşteaptă să vadă bugetul alocat spitalului pentru anul 2011. „Am ceva planuri, însă acum nu pot să vă spun despre ce este vorba pentru că aştept să văd ce bani va primii spitalul la anul. După ce voi vede bugetul vom putea discuta”, a spus directorul.

Gheorghe Neaţă îşi va exercita în continuare şi meseria de medic chirurg.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: