Ghiozdane complet echipate pentru elevii care merg în clasa I

Toți elevii care merg în clasa I, din comuna gorjeană Turburea, au primit de la autorități ghiozdane complet echipate. Acest lucru a fost posibil în urma unei sponsorizări. Ghiozdanele au fost împărțite în cadrul campaniei ”Primul meu ghiozdan”.

SC Crilelmar SRL a cumpărat 620 de ghiozdane, care sunt distribuite prin intermediul Asociației Centrul de Sprijin pentru România, unde președinte este Luis Popa.

În această toamnă, 35 de copii din comuna Turburea vor merge în clasa I, iar autoritățile locale au avut grijă ca aceștia să aibă strictul necesar la începutul noului an școlar.

”Am împărțit ghiozdane echipate cu tot ce este necesar începutului de an școlar pentru elevii care merg în clasa I, la un număr de 35 de copii. Noi, în fiecare an, facem o surpriză micuților care sunt la început și anul acesta cu ajutorul domnului Luis Popa, care prin intermediul unei asociații și al unei firme din Gorj, ne-a sponsorizat cu aceste ghiozdane. Ne gândim și la cei mari să le oferim o surpriză la început de an școlar”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Vizualizări: 2,347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: