Gore Popescu: „Andrieş merită a doua şansă!”

O parte dintre jucători de la Energia Pandurii s-au prezentat aseară la Sala Sporturilor, dar nu pentru antrenament ci pentru că fuseseră convocaţi de preşedintele Gore Popescu pentru a purta discuţii referitoare la rămânerea lor la Energia. Echipa va primi liber până joi când jucătorii rămaşi la Târgu Jiu vor face cunoştinţă cu noul antrenor, Liviu Andrieş.

Discuţiile dintre  jucători şi conducerea clubului au avut loc individual, în birourile clubului de la Sala Sporturilor. Pentru a nu se plictisi în timp ce colegii erau invitaţi la discuţii, jucătorii au luat o minge de fotbal pentru a face o mişcare pe parchetul sălii.  Fiecare jucător a fost chestionat asupra intenţiilor de viitor, conducerea dorind să rezilieze din iarnă o serie de contracte considerate mult prea mari pentru performanţele realizate.

Energia a reziliat contractele cu cinci jucători

Preşedintele Gore Popescu a anunţat aseară, în direct la Gorj Tv, că s-au reziliat contractele cu cinci dintre jucătorii de la Energia. Este vorba de cei trei jucători de origine sârbă Ante Kukrika, Nikola Stajcevski şi  Milan Vukas precum şi cei doi jucători aduşi de Vasile Stângă de la Steaua, Marius Novanc şi Dan Savenco. De la şedinţa de aseară au lipsit jucătorii convocaţi la lotul naţional, Ciobanu, Savenco, Novanc şi Florea. Ceilalţi jucători au fost anunţaţi că au liber până joi după-amiază când au fost chemaţi pentru a cunoaşte noul antrenor. „Jucătorii vor primi câteva zile libere şi se vor prezenta din nou joi la antrenamente. Până atunci vor afla şi ei cine le va fi antrenor”, a precizat Gore Popescu care a discutat aseară cu toţi componenţii lotului şi le-a comunicat deciziile luate.

Andrieş, în stand-by până joi

În ceea ce priveşte antrenorul care va prelua Energia, nu s-a mai pronunţat nici un alt nume în afara lui Liviu Andrieş care rămâne să fie prezentat joi, după ce miercuri se va rezilia contractul cu Vasile Stângă. „Începând cu data de 1 decembrie Liviu Andrieş va fi antrenorul echipei Energia Pandurii. În ceea ce-l priveşte pe Sandu Iacob vom mai avea discuţii cu el pentru a prelua postul de antrenor secund”, a rcunoscut aseară pentru prima dată preşedintele Energiei care a intervenit în direct în cadrul emisiunii „Sport Report” de la Gorj Tv. „Am discutat cu Liviu Andrieş şi e dispus să preia echipa dar urmează să mai discutăm, încă nu s-a perfectat nici o înţelegere scrisă. Era normal să discutăm în primul rând cu el, e gorjean de-al nostru şi trebuia să-i acordăm o şansă să pregătească din nou echipa”. Andrieş a antrenat Energia timp de un an după ce a renunţat să mai joace, retrăgându-se de pe teren tot la Târgu Jiu. Între timp a mai pregătit echipe de junioare la LPS Târgu Jiu dar şi echipa de prima ligă de senioare Cetate Deva.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: