Gorgotă află azi dacă va fi exclus din partid

Aspirantul la şefia PNL Târgu Jiu, Daniel Gorgotă, susţine că vicepreşedintele central al partidului, Lucian Iliescu, l-a asigurat că nu va fi exclus din formaţiunea politică, o decizie în acest sens urmând să se ia în această seară. Cei care vor lua decizia au deja în faţă propunerea făcută de şeful organizaţiei judeţene, Dian Popescu, excluderea fiind doar o chestiune de ore, la cum stau lucrurile în organizaţie.

Daniel Gorgotă mai speră încă într-o decizie care să-i fie favorabilă diseară la şedinţa Biroului Politic al PNL Târgu Jiu, după ce excluderea sa din partid pare iminentă. El invocă inclusiv o discuţie cu vicepreşedintele liberal Lucian Iliescu, cel care a coordonat şi alegerile de la nivel judeţean, Gorgotă susţinând că ar fi fost asigurat de şeful său de la Bucureşti că va rămâne membru de partid după şedinţa din această seară. „Am vorbit cu domnul Iliescu şi dumnealui m-a asigurat că Dian Popescu nu exclude pe nimeni din partid. Nu mă sperie el pe mine cu ameninţările pentru că eu nu sunt un subordonat care să nu-i execut lui ordinele. Deocamdată el face numai prostii în partid pentru că nu s-a mai pomenit niciunde să fie exclus un candidat pentru o funcţie de conducere”, spune Gorgotă, care rămâne în continuare supărat că nu i se pune la dispoziţie baza de date cu membrii organizaţiei.

Nădrag: A venit în PNL în ultima zi de campanie

Preşedintele interimar al PNL Târgu Jiu, Matei Nădrag, spune că la şedinţa din această seară membrii Biroului Politic vor fi cei care vor decide în privinţa excluderii lui Gorgotă. Decizia care va fi luată nici nu este greu de anticipat atâta timp cât ea a fost formulată direct de Dian Popescu, fost preşedinte al organizaţiei municipale. „Daniel Gorgotă este membru simplu şi, în cazul său, orice membru poate să propună orice la adresa sa, dar deocamdată avem această propunere de excludere. Noi am încercat să avem deja o discuţie cu el, dar atunci el nu a făcut decât să ne jignească pe toţi în masă. El a fost membru între 4 şi 6 decembrie 2009, deşi nici atunci nu mai era campanie, pentru că a venit în partid în ultima zi de campanie pentru prezidenţiale şi nu a mai avut ce să facă. De atunci nu ştim să fi muncit ceva pentru acest partid. El vine, în schimb, şi ne jigneşte pe noi, spunând că noi nu am muncit şi că nu am făcut nimic, iar acum va sta la masă cu noi pentru a discuta propunerea de excludere”, afirmă şeful interimar de la PNL Târgu Jiu.

         

„El este un circar şi îi cer să nu-l amestece şi pe domnul vicepreşedinte Iliescu în bâlciul lui. El nici nu-l ştie pe domnul Iliescu decât din vedere. Dacă ar fi după mine, l-aş lăsa să candideze ca să i se vadă valoarea pe care o are în interiorul partidului”

Dian Popescu, preşedinte PNL Gorj

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: