Gorjeanul Gabriel Dodoi a fost cedat de Rapid la CSM Reşiţa

Gorjeanul Gabriel Dodoi, care vara trecută a părăsit Pandurii pentru a merge la Rapid, nu a dat randament la echipa giuleşteană. Daniel Pancu a renunţat la serviciile sale pentru acest sezon şi l-a dat împrumut la o altă formaţie de Liga 2, CSM Reşiţa.


Pentru că rapidiştii aduc atacanţi pentru a continua lupta pentru promovare vor renunţa la o parte dintre jucătorii din lot. Primul jucător care pleacă de la Rapid va ajunge la o adversară din campionat. Acesta este atacantul târgujian Gabriel Dodoi, achiziţionat vara trecută de la Pandurii, şi care acum va fi cedat sub formă de împrumut la CSM Reşiţa.

Dodoi era prezentat vara trecută de Rapid ca unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi din Liga 2 şi semna cu giuleştenii un contract valabil pe doi ani, cu drept de prelungire. Jucătorul adus de la Pandurii Târgu Jiu, care fusese sub contract şi cu CFR Cluj sezonul trecut, a evoluat însă prea puţin pentru giuleşteni în prima parte a sezonului. Daniel Pancu a decis să-l cedeze acum unei alte echipe unde ar avea şanse să joace mai mult, CSM Reşiţa, club care se află pe loc retrogradabil acum, locul 17.

În vârstă de 21 de ani,Dodoi a părăsit Pandurii Târgu Jiu la începutul acestui sezon şi a jucat 8 meciuri în tricoul alb-vişiniu. În acest sezon de Liga 2, Gabriel Dodoi a fost utilizat de Daniel Pancu la Rapid doar 156 de minute. În cele şase meciuri în care a intrat pe teren, cu Farul (0-0), ASU Poli (1-0), CSM Reşiţa (2-1), ACS Viitorul (1-2), Metaloglobus (0-0) şi ”U” Cluj (1-1), atacantul a fost titular doar cu Farul.

În cariera sa, Gabriel Dodoi a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu (în Liga 1 şi Liga 2), CFR Cluj II (Liga 3), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (Liga 1) şi Rapid (Liga 2).

Vizualizări: 844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: