Pandurii Târgu Jiu se va reuni peste zece zile

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu mai au zece zile de vacanţă în acest an, pentru că antrenorul Călin Cojocaru a programat deja reunirea lotului şi a schiţat programul de pregătire. Gorjenii vor reveni la pregătire pe data de 13 ianuarie şi vor susţine un cantonament de pregătire centralizată la Târgu Jiu.

Antrenorul Călin Cojocaru a conturat deja programul de pregătire al echipei pentru perioada de iarnă şi a convocat deja lotul pentru data de 13 ianuarie în vederea reluării antrenamentelor. După o reacomodare la efort de o săptămână, jucătorii de la Pandurii vor începe serie de meciuri de pregătire şi verificare.

Primul meci amical este programat pe 18 ianuarie la Târgu Jiu cu un adversar de liga 3 sau a 4-a. Pe data de 27 ianuarie jucătorii vor efectua vizita medicală, iar în perioada 3 – 12 februarie este programat un cantonament de pregătire centralizată la Târgu Jiu.

Pentru antrenamente Călin Cojocaru va avea la dispoziţie cele două terenuri pe care Pandurii Târgu Jiu le are în administrare în baza proprie de pregătire, terenul 2 cu iarbă sintetică şi terenul 3 cu iarbă naturală.

Campionatul din Liga 2 se va relua pe data de 22 februarie, când Pandurii va juca pe teren propriu cu CSM Reşiţa.

Vizualizări: 1,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: