Gorjeni disponibilizaţi din sectorul feroviar

Jumătatea lunii august se lasă cu disponibilizări în sectorul feroviar. Zece angajaţi din Gorj ai unei societăţi prestatoare de activităţi pentru Sucursala de Transport Feroviar Călători Craiova vor rămâne fără un loc de muncă. Societatea trebuie să renunţe la o parte din angajaţi din cauza lipsei contractelor.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj a fost anunţată de către societatea SC Locomotiva SRL Sibiu în privinţa disponibilizărilor. Din cauza cauză că nu a mai vor reînnoit contractul de prestări servicii cu Sucursala de Transport Feroviar Călători Craiova, societatea trebuie să renunţe la zeci de angajaţi, o parte fiind din Gorj. „Am primit o notificare de la societatea comercială Locomotiva SRL Sibiu. Este o societate comercială  care are ca obiect activităţi generale de curăţenie a clădirilor şi practic este nevoită să înceteze activitatea de salubrizare a vagoanelor de călători ca urmare a expirării contractului de prestări servicii încheiat cu Sucursala de Transport Feroviar Călători Craiova. Are puncte de lucru în Craiova, Piteşti, Piatra Olt şi Târgu Jiu.  Ar urma să fie disponibilizate 42 de persoane, din care 10 sunt cu domiciliul în judeţul Gorj. Toţi sunt spălători vehicule. Disponibilizarea se face cu 15 august”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Cele 10 persoane  din Gorj vizate de disponibilizări lucrează la Revizie Vagoane Târgu Jiu. Rămân fără loc de muncă şi 2 angajaţi de la Argeş, 11 din Dolj şi 19 din Olt. Societatea are în total un număr de 113 angajaţi.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: