GorjNews: Centrul Târgu Jiului, un succes. Centrul Craiovei, un fiasco

Pentru locuitorii Târgu Jiului care n-au trecut în viaţa lor de Iezureni, Bârseşti, Drăgoieni şi Drăguţeşti, care n-au cunoscut alte oraşe şi alţi primari şi care nu-l apreciază pe domnul Florin Cârciumaru atât cât ar merita, publicăm mai jos fotografii din care rezultă în mod clar în ce hal arată astăzi centrul proaspăt modernizat al municipiului Craiova.

Asta ca să se termine o dată cu cârcotelile, comentariile negative şi neavenite, făcute de tot felul de indivizi care şi-au făcut un ţel şi un obicei din a denigra activitatea edililor locali. Se vede clar din fotografii: ăştia, la Craiova, au uitat să pună beton prin centrul lor, au pus foarte puţin, la sfârşit, când şi-au adus aminte, şi nici măcar n-au pus de-ăsta, de-al nostru, amprentat.

Am făcut poze şi la noi în centru, în Târgu Jiu, dar avem aparatul de fotografiat cam defect şi a ieşit betonul amprentat cam crăpat, plus că nu se prea vede verdeaţa. Fireşte, e doar un trucaj…

Lucrarea asta care, cu dobânzi cu tot, n-am curaj – cum n-are nici primarul – să vă spun cât costă, va fi recepţionată zilele viitoare.

Mai multe pe www.gorjnews.ro

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: