Grig, căutat din nou de Gigi?

Ilie Stan are viitorul nesigur la Steaua. Patronul Gigi Becali i-a pregătit debarcarea în cazul unui eşec în această seară în Olanda, cu Twente. Se vehiculează două nume de potenţiali înlocuitori iar Grigoraş pare să fie din nou în atenţia latifundiarului stelist.

Stan şi-a semnat practic sentinţa când l-a criticat pe Becali în public. În ciuda faptul că a fost rănit în orgoliu, patronul i-a acordat încredere de ochii lumii, pentru a pregăti returul capital din şaisprezecimile Europa League. Dacă Steaua va fi însă eliminată, Becali va căuta alt antrenor.

Grig, iar pe lista Stelei-

Numele Petre Grigoraş e un nume ce atrage în fotbalul românesc. Rezultatele obţinute la Pandurii, precum şi jocul încântător al echipei îi conferă lui Grigoraş respect din partea oamenilor de fotbal de la noi. Gigi Becali l-a mai căutat pe Grigoraş şi în vară. Atunci antrenorul a cerut timp de gândire dar al doilea telefon nu a mai venit deoarece MM Stoica îl convinsese pe patron să meargă pe mâna israelianului Rony Levy. Steaua are acum antrenor, pe Ilie Stan, dar scaunul acestuia se clatină serios. Mai ales după acuzele aduse lui Jiji în direct la un post de televiziune. Patronului i-au picat greu cuvintele respective dar a hotărât să-l lase pe Stan să conducă echipa şi în returul de la Enschede. Steliştii pleacă însă de la 0-1 şi au şanse mici la calificare. În cazul în care Stan va fi demis, Becali va lua legătura ori cu Rednic, ori cu Grigoraş, scrie presa centrală. Cel poreclit „puriul” a anunţat deja că vrea să antreneze la Steaua în ciuda trecutului său dinamovisto-rapidist. Grigoraş e însă „pohta” lui Gigi. Antrenorul e dorit în Ghencea pentru a crea o echipă spectacol, una pe gustul patronului şi care să ducă şi la reconcilierea totală între acesta şi fani. Grigoraş ar putea fi tentat să accepte. E dezamăgit de campania foarte slabă de transferuri a pandurilor şi e convins că echipa va coborî în retur. După parcursul foarte bun din tur, asta ar duce la disensiuni în echipă iar Grigoraş ar putea ajunge să fie contestat în ciuda muncii depuse la Târgu Jiu. „Ce rost are să discutăm de aşa ceva înaintea unui meci aşa important - Dacă eram eu în locul lui Stan la Steaua, îmi pica bine- Poate este cel mai important joc din viaţa lui. Mă rog din suflet ca Steaua să meargă mai departe iar Ilie Stan să rămână la Steaua”, a comentat Grigoraş la sport.ro. Grigoraş rămâne astfel în expectativă şi aşteaptă o ofertă concretă pentru a-şi decide viitorul. Antrenorul pandurilor a afirmat în mai multe rânduri că ar merge la Steaua doar dacă ar crede că poate lua titlul de campion cu lotul actual. Lista de posibili antrenori la Steaua îi mai cuprinde pe actualul secund Edi Iordănescu dar şi pe Andone, Bergodi sau Trombetta.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: