Grigoraş: „Acceptăm eşecul cu demnitate”

Pandurii cu jocul frumos, adversarii cu punctele. Scenariul s-a repetat de mai multe ori în acest sezon spre supărarea lui Grigoraş. Antrenorul s-a ferit însă să arate cu degetul spre jucători care au gafat nepermis în apărare la cele 3 goluri ale ardelenilor.

Pandurii au înregistrat la Mediaş a şasea înfrângere în deplasare din acest sezon. Practic Gazul a reuşit prima victorie din retur pe teren propriu cu largul concurs al apărării pandurilor care a gafat la cele 3 reuşite ale adversarilor.

Grigoraş dezamăgit

Spre deosebire de ultima deplasare de la Astra, pandurii au jucat fotbal dar deznodământul a fost acelaşi, zero puncte. Şi asta pentru că fundaşii au greşit la golurile ardelenilor şi au anulat reuşitele lui Lemnaru şi Ibeh. „Poate meritam mai mult, dar cum tabela indică 3-2 pentru gazde trebuie să acceptăm înfrângerea cu demnitate. Cred că cei de la Gaz Metan au fost mai pragmatici decât noi. Îmi felicit echipa pentru atitudine pentru că nu e uşor să revii de la 0-2 contra unei echipe care joacă cu disperare. Pe fondul nostru bun de joc ne-au dat golul 3 care ne-a debusolat şi...c’est fini la melodie. Jocul foarte frumos, punctele la adversar”, a concluzionat Grigoraş care s-a ferit totodată să arate cu degetul spre vreunul din jucătorii săi. „Ce să-i reproşez lui Mingote, că nu a scos de lângă bară 11 metri - Eu nu reproşez nimic jucătorilor la cald, aşa se pot spune multe lucruri pe care le poţi regreta. Greşeli am făcut clar, dar vinovaţi suntem toţi. Nu trebuie să căutăm ţapi ispăşitori.”

6 – goluri are în acest sezon Lemnaru care a egalat astfel recordul de goluri într-un singur sezon deţinut de Sorin Vintilescu

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: