Grigoraş: „Arbitrii sunt inhibaţi de persoane sus-puse!”

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu este cunoscut ca fiind unul dintre tehnicienii care nu fac comentarii asupra arbitrajului, indiferent ce greşeli s-ar face împotriva echipei sale. Petre Grigoraş a ţinut însă să facă unele remarci ironice dar şi realiste în acelaşi timp la adresa arbitrilor dar şi a oficialilor moldoveni.

După ce şi-a felicitat jucătorii pentru atitudine şi plăcerea de a juca fotbal pe care au arătat-o la ultimul meci, Grigoraş a precizat că se putea scoate mai mult din meciul cu FC Vaslui pentru că au dominat Vasluiul şi au avut mai multe situaţii de gol. Tehnicianul a invocat o serie de faze la care consideră că arbitri au greşit: „Din păcate au fost şi nişte faze care mie mi s-au părut hilare, acel fault la golul trei al lor, la primul gol, când tuşierul a ridicat fanionul şi apoi l-a lăsat jos, se pare că am avut penalti la Bogdan Apostu şi un henţ la lovitura liberă a lui Stromajer”.

Grigoraş a prizat că nu a avut ocazia să câştige nici cu alte echipe la Vaslui fapt ce este o enigmă pentru el: „Nu spun că golurile Vasluiului nu au fost corecte, dar au fost prea multe faze enigmatice pentru mine. De obicei nu discut arbitrajul şi nu comentez prea mult despre el pentru că deja se discută foarte mult despre arbitri în România. E un subiect non-stop dezbătut pe toate posturile de radio şi tv. Arbitrii sunt prea inhibaţi de persoane sus-puse şi aici mă refer la nivelul conducerilor clubului, care creează presiune mare asupra lor şi greşesc mult“.

Tehnicianul a văzut şi greşelile propriei echipe la meciul de la Vaslui, apreciind că s-au primit foarte uşor toate cele trei goluri.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: