Grigoraş: „Clauza de 500 de mii de euro e o invenţie!”

Grigoraş neagă că ar pleca la Steaua din vară. Ba mai mult, dezminte puternic informaţia conform căreia i-ar fi cerut clauză de demitere de 500 de mii de euro lui Becali pentru a veni în Ghencea. „Totul e o invenţie de presă, n-am avut nicio ofertă din partea Stelei”, spune antrenorul.

Trecerea lui Grigoraş de la Pandurii la Steaua riscă să devină o adevărată telenovelă. Una care poate ajunge să plictisească dacă se mai tărăgănează mult. Ultimele informaţii dau un Becali nervos la ideea că Grigoraş i-ar putea cere o clauză de demitere de jumătate de milion de euro şi un antrenor care neagă vehement o astfel de variantă.

După ce s-a fript cu Dorinel, Becali spune „Nu”

Grigoraş nu ar fi primul antrenor care ar cere protecţie înainte să preia Steaua. Înaintea lui, Dorinel Munteanu a reuşit o astfel de încercare. I-a pus lui Gigi Becali clauză de 250 de mii de euro în cazul în care era demis. Patronul Stelei l-a dat afară după numai câteva luni şi a fost obligat să-i achite suma. Aventura lui Piţurcă în Ghencea a fost mai interesantă. Piţi vroia să-i ceară lui Becali un teren în valoare de câteva milioane de euro în cazul în care patronul critica echipa în presă dar acesta din urmă nici n-a vrut să audă de cerere. Despărţirea a fost inevitabilă. Cum prin presă circula deja de câteva zile informaţia conform căreia Grigoraş ar fi cerut o clauză de 500 de mii de euro în cazul în care ar fi demis nejustificat de la Steaua, Becali a simţit nevoia să ia atitudine. „În primul rînd că nu am discutat cu Grigoraş posibilitatea de a veni el la Steaua. Nici eu, nici vreun alt om al meu. Apoi, Grigoraş să ştie că nu-i dau niciun fel de clauză! Nici măcar la 5 euro să nu spere pentru aşa ceva. Auzi, clauză! Păi, mă Grigoraş, trebuie să ştii că atunci cînd vii la Steaua, nu pui tu clauze, ci eu îţi pun ţie! Şi, mai important ca toate, Steaua are acum antrenor, pe Mihai Stoichiţă”, a spus Becali la GSP TV.

Grigoraş neagă clauza problemă

În cazul lui Grigoraş situaţia e simplă şi complicată în acelaşi timp. Simplă în sensul că şi-ar dori să antreneze Steaua, echipă cu pretenţii şi la care a evoluat în sezonul 1989-90 dar şi complicată pentru că nu vrea s-o facă în condiţiile actuale. Adică sub comanda unui patron cu toane şi care-l poate demite în funcţie de ce a visat în noaptea precedentă. Prin toate declraţiile date din vară încoace pe seama acestui subiect, Grigoraş a lăsat de înţeles că ar fi dispus să negocieze cu Steaua dar numai dacă i se îndeplinesc anumite condiţii. Prin acestea nu s-ar afla şi clauza minune de 500 de mii de euro. „Sunt numai speculaţii, nu am vorbit cu nimeni din conducerea Stelei. Am văzut şi declaraţii cum că cer deja şi daune, vreo 500 de mii, că nu vreau să fiu secundul domnului Becali...deci numai prostii, lucruri scoase de anumiţi oameni care vor să facă publicitate, să-şi vândă marfa, ziarul. Să fie clar, nu am fost contactat de Steaua, sunt sub contract cu Pandurii. Să nu mai speculăm atât de mult, nu cred că ăsta e un motiv pentru care echipa s-a prezentat aşa de slab cu Astra sau eu sunt influenţat cumva sau dărâmat, că mă gândesc că, ah, din vară trebuie să mă duc nu ştiu unde. Nu, nu, nici pe departe. Mă gândesc doar la Pandurii, să ne îndeplinim obiectivul şi punct. Ce va fi de la vară nu ştiu”, spune Grigoraş.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: