Grigoraş le-a dat jucătorilor vacanţă activă

Pandurii sunt oficial de ieri în vacanţă, deşi o parte dintre jucători se mai află la Târgu Jiu şi vor pleca în aceste zile, funcţie de cursele de avion găsite pentru a merge acasă. Înainte de a pleca în vacanţă, Petre Grigoraş le-a transmis jucătorilor un mesaj clar cu privire la pregătire, fiecare primind planuri de antrenament individual. „Fiecare jucător a primit individual un program de pregătire din partea noastră pentru vacanţă. Sunt convins că vor face ceva, nu-l vor face 100%, dar măcar jumătate din el dacă-l fac, să nu vină de la zero, e bine”, a spus antrenorul, convins că unii jucători vor fi preocupaţi şi de sărbători sau de vacanţă şi vor lăsa mai uşor antrenamentele.

„Le-am şi spus că o să  aibă o surpriză neplăcută dacă nu fac programul. Timp nu avem suficient pentru pregătire, aşa că în cele cinci săptămâni care vor fi premergătoare reînceperii campionatului, trebuie să ne facem pregătirea pe care o avem în plan. Iar ei trebuie să vină cât de cât la un nivel de pregătire acceptabil pentru a relua antrenamentele”, a spus antrenorul.

Pandurii vor reveni la Târgu Jiu pe data de 6 ianuarie, iar pe 7 şi 8 ianuarie este programată vizita medicală. Pe 10 ianuarie echipa va pleca în cantonament la Poiana Braşov pentru 12 zile, Grigoraş precizând că acolo se va axa doar pe pregătire fizică:  „Cam 90% din program va fi pregătire fizică după care o să mai fie câteva zile de pregătire la Târgu Jiu şi apoi se pleacă în Antalya în cantonamentul pentru jocuri”.

Cantonamentul din Turcia va avea loc în perioada 28 ianuarie – 10 februarie, la hotel Febeach din Belek şi va include şi cinci jocuri amicale.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: