Grigoraş: „O să reprofilez un alt jucător în atac!”

Pandurii au rămas tot fără atacanţi şi după încercările din ultimele zile de a mai aduce un plus ofensivei echipei lui Petre Grigoraş. Brazilianul aflat în probe, Conrado de Oliveira,  nu a făcut faţă în primă fază vremii şi oboselii fiind scos de la pregătire iar golgheterul celor de la Năvodari, Sorin Chiţu, a dezertat înainte de a vedea despre ce e vorba la Liga I.

Criza din atacul pandurilor continuă să persiste şi la o zi înaintea plecării în cantonamentul din Antalya. "Încerc să mă gândesc la ce avem de făcut în fiecare zi, să ne pregătim foarte bine şi la ce mai avem nevoie dar decât mulţi şi proşti mai bine puţini da buni. Asta e deviza mea, sper să nu mă înşel iar la final să avem câştig de cauză”, a spus Grigoraş ieri după ce a renunţat la brazilian şi atacantul de la Năvodari a fugit de la hotel.

Pus în faţa acestei situaţii neplăcute, antrenorul se gândeşte chiar să reprofileze un alt jucător în atacant, aşa cum a făcut cu Cardoso la meciul de la Urziceni: „Nu am altă variantă de atac, o să încerc să reprofilez un alt jucător, nici un fel de problemă. Nu trebuie să ne facem griji, o să văd eu ce găsesc în Antalya. Poate Cardoso sau altul. O să vad acolo dacă mai vine cineva. Dar dacă mai vin tot ca ăştia nu are rost să mai încercăm, ne bazăm pe ce avem”. Grigoraş nu se consideră neapărat un antrenor pretenţios dar decât să facă compromisuri spune că se mulţumeşte şi cu jucătorii tineri de la Pandurii 2: „Nu neapărat că sunt eu pretenţios, de fapt totdeauna am fost aşa pentru că ştiu ce înseamnă să aducă jucători de le DVD, jucători pe care ţii fac impresarii Kaka şi Stancovic şi ei sunt nulităţi. Chiar e bătaie de joc, mai bine iau de la echipa a doua şi cu asta basta. Nu mai accept sub nici o formă astfel de  jucător”. Grigoraş le-a oferit şansa promovării la prima echipă la patru tineri de la Pandurii 2, Tătaru, rada, Avramescu şi Voinea, la cel de-al cincilea, Pleaşcă, renunţând doar pentru că nu vrea să-l ţină rezerva rezervei. „Pleaşcă se va duce cu echipa a doua nu din alte motive ci pentru că pe postul lui am doi jucători şi nu are rost ca la vârsta lui să fie al treilea aici. Până în vară e mai bine să joace”, a spus ieri tehnicianul precizând că-l va urmări pe Pleaşcă la echipa a doua dacă acesta nu va  pleca la o echipă de liga a doua. Jucătorul a avut o ofertă de a pleca pentru trei luni la Poli Iaşi dar a refuzat pentru că era prea departe de casă.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: