Grigoraş, şanse mari să rămână la Pandurii

Grigoraş are şanse tot mai mari să continue la Pandurii. Tehnicianul a amânat discuţia pe care trebuia s-o aibă azi cu şeful Condescu şi dă de înţeles că lucrurile s-au rezolvat. Cu toate astea antrenorul are dubii asupra obiectivului impus de conducere, locurile 2-4.

Cel mai eficient antrenor din istoria pandurilor are toate şansele să fie pe banca echipei şi în retur. Grigoraş mai are contract scris cu Pandurii până în iunie 2014 şi spune că va veni la Tg-Jiu luni, cu două zile înainte de reunirea echipei.

Şedinţa s-a amânat

Iniţial Grigoraş anunţase că va veni azi la Tg-Jiu pentru a discuta bărbăteşte cu Condescu în privinţa transferurilor dar şi a situaţiei antrenorului. Şi asta după ce Condescu îl pusese într-o situaţie jenantă, anunţând revenirea inamicului bosniac, Vranjes la echipă. Între timp, transferurile pandurilor, vezi Martinovic, Ilijoski, s-au prefăcut în scrum aşa că totul pare acum doar fum fără foc. „Eu o să vin de luni la Târgu-Jiu, miercuri este reunirea. Dacă mai e ceva de lămurit, le lămurim atunci, luni. Am ceva probleme personale de familie, şi am discutat cu domnul Pîrvulescu că dacă nu e urgent vin cu două zile înainte de reunire şi rezolvăm atunci. S-a făcut un singur transfer, cel al lui Nicoară. Mai e şi georgianul care a venit în probe şi l-am acceptat la echipă până vară să vedem ce e de capul lui (n.r. Giorgi Alaverdashvili, sosit de la FK Banga din Lituania)”, spune Grigoraş care nu a fost de acord cu transferurile lui Vranjes şi Ilijoski şi l-ar fi acceptat doar pe sârbul Martinovic, toate tranzacţii făcute de Condescu. Pe filiera Eugen Pîrvulescu a sosit Nicoară de la CFR Cluj. În privinţa aducerii jucătorului de bandă stânga de la Cluj nu există emoţii, acesta semnând deja un acord până în vară cu drept de prelungire.

Atacantul dorit de Grig

Pandurii au nevoie urgentă de un atacant. Ineficienţa lui Lemnaru sau Matulevicius i-au exasperat atât pe antrenori cât şi pe suporteri. Pandurii s-au grăbit să anunţe că l-au adus pe Ilijoski, macedoneanul aflat ultima oară sub contract cu Rapid, dar acesta nu a semnat nimic cu gorjenii. De altfel era greu de crezut că Pandurii poate aduce un atacant plătit ultima oară cu 200 de mii de euro pe sezon la Rapid. Cum nici Rocha nu mai vine, pentru că Maxim refuză mutarea în Ghencea, gorjenii trebuie să se reorienteze repede. Grigoraş îşi exprimă clar preferinţa. „Opţiunea este Marius Pena. Din punctul meu de vedere este jucătorul numărul unu pe postul de vârf de atac pe care îl vreau. Îţi doreşti un jucător, dar nu ştii dacă poţi să îl iei. Ştiu că se poate, am discutat cu jucătorul, rămâne de văzut dacă ne convine preţul şi se înţeleg părţile. Aş fi mulţumit dacă ar veni la echipă, e un jucător ce ne poate ajuta, cu experienţă internaţională şi care se pliază pe stilul nostru”, mai zice Grigoraş care tot aşteaptă de mai bine de 6 luni şi un înlocuitor pe măsură pentru Pintilii. „O să rezolvăm şi postul de închizător. Suntem aproape de un transfer, este jucătorul numărul unu pe care îl doresc pentru acest post. Am mai discutat cu un jucător, dar acesta a avut pretenţii exagerate pentru noi.” Se pare că jucătorul care a avut pretenţii exagerate a fost Nicolae Grigore de la Rapid, unul din jucătorii care momentan au rămas în Giuleşti.

„Pena vrea, cei de la Galaţi vor să-l dea pe jucător contra unei sume care nu mi se pare o sumă mare pentru un jucător de valoarea lui, copt. Acest post ne-a dat mari bătăi de cap în acest an, ar fi interesant dacă s-ar realiza cele două transferuri.”                            Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

100 – de mii de euro e suma aproximativă pentru care Oţelul ar renunţa la Pena, atacant a cărui înţelegere cu gălăţenii expiră în vară

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: