Grigoraş şi-a făcut planul de achiziţii

Panduri, la atac! Asta e deviza lui Grigoraș care nu se dezice niciodată de filozofia sa ofensivă. Chiar dacă îl va pierde pe cel mai bun fundaș, Chiricheş, tehnicianul caută numai atacanti. ”Trei-patru mi-ar fi de ajuns”, crede antrenorul care vrea să acopere și golurile lăsate de Stromajer si Vranjes.

Grigoraş şi-a făcut planul de transferuri pentru pauza de iarnă. Vrea jucători de atac care să-i facă uitaţi pe plavii Stromajer şi Vranjes.

Grigoraş cere, dar Condescu dă-

Tehnicianul a înmânat deja conducerii lista de achiziţii. Condescu promite să nu mai aibă arici la buzunar ca iarna trecută. Atunci Grig i-a vrut pe Rusescu, Chipciu sau Curelea, atacanţi care s-au dovedit prea scumpi pentru Pandurii. Între timp Rusescu și Chipciu au ajuns la Steaua iar Curelea e tot la Sportul. Atacantul studenților rămâne unul din favoriții lui Grigoraș dar suma sa de transfer e una foarte mare. Practic Șiman e recunoscut pentru negocierile dure pe care le poartă iar în cazul în care va decide să-l dea pe Curelea, Steaua și Rapid stau la pândă. ”În principal vrem să facem cel puțin 3-4 transferuri pentru a fi mai puternici. În compartimentul ofensiv vreau să ne întărim. O să vedem ce putem să rezolvăm în funcție de posibilități, în funcție de ce jucători vom primi în această iarnă”, spune Grigoraș care a purtat mai multe discuții cu Condescu în ultima vreme iar campania de achiziții a fost unul dintre subiecte. Șeful pandurilor i-a promis lui Grigoraș că-i va aduce câțiva jucători pentru a avea o super echipă la împlinirea celor 50 de ani de existență ai clubului, fapt ce se va petrece în 2012.

Pe văzute și pe luate

Grigoraș nu se abate de la principiile sale. Dacă jucătorii pe care îi vrea vor fi prea scumpi atunci va trece la planul de rezervă. Și anume să aleagă câțiva din multitudinea celor care vor sosi în probe. Grigoraș e recunoscut ca un antrenor pretențios însă. Până acum n-a oprit niciunul din jucătorii străini veniți în probe în precedentele două perioade de transferuri. ”În primul rând vreau să-i văd la lucru pe jucătorii pe care nu-i cunosc. N-o să iau de pe DVD sau după spusele cuiva. Avem două cantonamente în Antalya și vreo 8 sau 9 jocuri așa că atunci vom avea posibilitatea să vedem mai mulți jucători și să alegem dintre ei eventuali, posibili titulari la echipă. Avem nevoie de jucători care să fie peste media echipei”, mai spune antrenorul care i-a refuzat în trecut pe bosniacul Bosko Stupic sau franco-portughezul de trecuse pe la Arsenal, Amaury Bischoff.

3 – jucători cheie au pierdut pandurii în acest final de an. Chiricheş a semnat cu Steaua, Stromajer s-a rătăcit prin Slovenia iar Vranjes a fost dat afară din cauza indisciplinei

”Cert este că am avut câteva șanse dar cred că e vorba de ghinionul meu că nu am reușit să urcăm măcar pentru o etapă pe locul 2 sau 3. Nu am profitat niciodată de aceste oportunități”

Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: