Gruescu: Nimeni nu-i dădea şanse lui Daviţoiu

Şedinţă de BPJ destul de tensionată, joi seara, la democrat-liberali. Primarul Ion Gruescu, de la Negomir, şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu persoanele propuse pentru funcţiile de primari la Târgu-Jiu şi Motru şi chiar a ameninţat, la un moment dat, cu demisia din funcţia de vicepreşedinte. Într-un interviu, acordat pentru Radio Infinit, Gruescu spune că a fost doar “o discuţie în glumă” între el şi Nicolae Daviţoiu, liderul de la municipiu, afirmaţia că propunerile pentru funcţiile de primari la Târgu-Jiu şi Motru sunt „subţiri”.

V-aţi exprimat nemulţumirea  în BPJ.. Aţi spus că candidaturile numite sunt cam subţiri..

Nu, a fost o discuţie pur colegială cu domnul Daviţoiu, noi fiind de la Negomir ne mai şicanăm aşa. Au fost discuţii în ceea ce priveşte candidatura dlui Romanescu... Am înţeles că nu şi-a exprimat această dorinţă. A fost o discuţi amicală pentru nu am eu calitate să spun despre candidaturile de la Târgu Jiu. Ne dăm cu părerea.

Aţi ameninţat cu demisia din funcţia de vicepreşedinte al PDL Gorj?

Nu. Am spus că eu răspund de anumite organizaţii şi vreau să câştig şi dacă pierd trebuie să plec pentru că nu mi-am făcut datoria. Vorbesc despre localităţile de care răspund eu. Eu m-am referit la Negomir, Fărcăleşti, Urdari. Voi demisiona din calitatea de vicepreşedinte pentru că nu mi-am făcut datoria, în cazul în care pierd.

Domnul Daviţoiu poate să scoată 4-5 consilieri?

Nu ştiu, asta rămâne de văzut. Cum a reuşit să câştige... Pentru că nu-i dădea nimeni şanse că va câştiga alegerile la municipiu şi iată că a câştigat. Să nu subestimăm.

De ce procent ar avea nevoie?

Dacă iei sub 25 la sută n-ai făcut nimic. Partidul a crescut foarte mult în ultimii ani, dar procentele de la Târgu Jiu au fost mici.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: