HOROSCOP

Berbec  

Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucuraţi în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară. În partea a doua a zilei, un prieten vă invită la petrecere. Vă sfătuim să fiţi cumpătat.

Taur

În cursul dimineţii, luaţi o decizie în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. S-ar putea să fiţi contactat de câţiva prieteni, cu care faceţi pregătiri pentru o petrecere. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare, dar vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Gemeni

Uşurinţa în comunicare favorizează relaţiile cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteţi avea câştiguri mari din activităţi comerciale.

Rac

Aveţi succes într-o călătorie în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar nu aveţi motive de îngrijorare.

Leu

Aveţi de gând să staţi cu familia şi să vă odihniţi, dar nu reuşiţi. De dimineaţă, se ivesc o serie de probleme urgente. Nu vă este uşor, dar reuşiţi să vă descurcaţi cu bine. Spre seară, vă pregătiţi pentru o călătorie în interes de familie, împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă verificaţi bagajele de două ori. Aveţi idei originale, pe care reuşiţi să le puneţi în practică, cu ajutorul unei rude.

Fecioară

Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia şi să renunţaţi la o călătorie din care nu vă puteţi alege decât cu pierderi. Astăzi aveţi toate şansele să câştigaţi un premiu substanţial la un concurs. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, pentru că numai astfel vă puteţi valorifica talentul.

Balanţă

Puteţi avea succes într-o activitate nouă, pe care o începeţi împreună cu un prieten. După-amiaza primiţi o sumă importantă, care vă face să vă schimbaţi planurile. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele membrilor de familie, chiar dacă vă costă timp şi bani. Ascultaţi-vă intuiţia şi evitaţi speculaţiile!

Scorpion

Împreună cu persoana iubită, faceţi planuri ce pot părea prea nerealiste, însă perseverenţa vă ajută să dovediţi contrariul. După-amiaza este posibil să vă certaţi cu o persoană mai în vârstă din familie, dar vă calmaţi repede, după ce vă daţi seama că nu aveţi dreptate. Vă recomandăm să nu neglijaţi odihna.

Săgetător

Staţi mai bine cu banii şi sunteţi plin de entuziasm. Sunteţi într-o formă fizică perfectă. Puteţi să porniţi o afacere sau să călătoriţi, dar este o zi bună şi pentru întâlniri romantice. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu refuzaţi. Evitaţi speculaţiile financiare!

Capricorn

Dimineaţa aveţi un succes nesperat într-o scurtă călătorie de afaceri. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi răbdarea dacă lucrurile nu merg în ritmul care v-ar plăcea. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri! După-amiaza reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Pe plan financiar nu aveţi motive de îngrijorare.

Vărsător

Dimineaţa este posibil să primiţi o sumă importantă, care vă prinde foarte bine. Poate să fie o moştenire sau plata pentru o colaborare. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Dacă vă bate gândul să investiţi într-o afacere, nu ezitaţi! Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea.

Peşti

S-ar putea să vă schimbaţi complet programul, dar nu este cazul să vă faceţi probleme, pentru că astăzi aveţi noroc. O persoană mai în vârstă vă dă informaţii utile pentru a demara o activitate profitabilă. Vă sfătuim să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Evitaţi orice fel de speculaţii!

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: