HOROSCOP

Berbec

Dimineaţa resimţiţi o stare de confuzie care vă poate face să întârziaţi lucrările de serviciu. Nu provocaţi discuţii aprinse cu şefii! Totul va reveni la normal şi veţi recupera terenul pierdut. Spre seară, vă regăsiţi buna dispoziţie într-o vizită la prieteni.

Taur

S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie în care puteţi avea mari satisfacţii profesionale. Vă sfătuim să aveţi grijă de bagaje, ca să nu pierdeţi ceva important. Relaţiile cu colegii sunt excelente. Din punct de vedere financiar, nu aveţi nici o problemă. Vă sfătuim să fiţi mai atent cu partenerul de viaţă.

Gemeni

Se anunţă o zi încărcată, aşa că vă sfătuim să vă stabiliţi clar lista de priorităţi. După-amiaza este posibil să vă schimbaţi programul şi să vă ocupaţi de problemele partenerului de viaţă. Sunteţi nevoit să cheltuiţi o sumă importantă pentru a repara ceva în casă. Vă sfătuim să nu vă enervaţi.

Rac

La serviciu, sunteţi predispus să faceţi greşeli din cauza cărora acumulaţi întârzieri. Vă sfătuim să nu vă agitaţi şi să acceptaţi ajutorul colegilor. Ieşiţi în lume! Aveţi şanse să întâlniţi persoane care v-ar putea ajuta mult în viitor. Vă sfătuim să vă menajaţi, altfel riscaţi să vă surmenaţi.

Leu

S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme financiare. Vă sfătuim să fiţi mai optimist. Dacă sunteţi prea încordat, riscaţi să vă compromiteţi relaţiile sociale. Nu este o zi bună pentru examene şi călătorii. După-amiaza petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită.

Fecioară

Dimineaţa s-ar putea să vă loviţi de o serie întreagă de dificultăţi şi să aveţi impresia că munciţi degeaba. Cei din jur sunt dispuşi să vă ajute. Partenerul de viaţă vă susţine. După-amiaza, sunt şanse să rezolvaţi împreună o problemă arzătoare.

Balanţă

Este posibil să renunţaţi la o călătorie, din cauza sănătăţii. Sunteţi predispus la mici probleme digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat. Se pare că relaţiile cu partenerul de viaţă sunt tensionate din cauza unei rude care încearcă să se bage între voi. Încercaţi să rezolvaţi totul cu calm!

Scorpion

V-aţi propus să începeţi o activitate nouă, dar sunteţi prea nerăbdător. Din cauza agitaţiei, riscaţi să pierdeţi timp preţios. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Concentraţi-vă asupra problemelor urgente! Astăzi sunt favorizate relaţiile cu persoanele mai tinere.

Săgetător

Vă recomandăm să fiţi atent la serviciu şi cu partenerii de afaceri, pentru că s-ar putea să aveţi probleme de comunicare. Nu este cazul să vă îngrijoraţi din cauza dificultăţilor financiare de moment. Vă ajuta o persoană mai în vârstă din familie. După-amiaza este posibil să primiţi o veste proastă de la o rudă din altă localitate.

Capricorn

Treceţi printr-o perioadă dificilă, din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să apelaţi la ajutorul unui prieten. Ca să depăşiţi toate obstacolele, este indicat să aveţi răbdare şi să nu fiţi impulsiv.

Vărsător

Este posibil să aveţi un eşec în afaceri şi să fiţi dezamăgit. Vă sfătuim să nu vă întristaţi, pentru că vor apărea şi alte oportunităţi. S-ar putea să vă loviţi de mai multe obstacole, din cauza unor probleme de comunicare. Vă recomandăm să fiţi mai răbdător şi să evitaţi speculaţiile.

Peşti

S-ar putea ca un prieten de familie să vă propună o colaborare. Vă sfătuim să o acceptaţi, chiar dacă nu sunteţi prea încântat de câştig. Consultaţi-vă şi cu partenerul de viaţă! Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Vizualizări: 69

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: