HOROSCOP

Berbec

Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul. Vă puteţi baza pe ajutorul rudelor şi al prietenilor. Este o zi bună pentru mutat mobilă, pentru reparaţii sau zugrăvit. Sfaturile unei femei ar putea declanşa un scandal cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să vă păstraţi calmul.

Taur

Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, vă recomandăm să nu vă neglijaţi sănătatea. Găsiţi-vă timp şi pentru odihnă! Reuşiţi să faceţi schimbări în cămin, care vă vor îmbunătăţi mult viaţa sentimentală. Sunteţi tentat să cheltuiţi o sumă prea mare. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că nu este un moment favorabil investiţiilor.

Gemeni

Dacă puteţi să plecaţi într-o excursie cu partenerul de viaţă, vă recomandăm să nu ezitaţi. O ieşire în mijlocul naturii vă poate apropia şi mai mult. Aveţi idei originale, apreciate de anturaj, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile celorlalţi. Nu vă implicaţi în activităţi importante!

Rac

Traversaţi o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin. Dimineaţa aflaţi că nu mai trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Nu este cazul să regretaţi. Astfel aveţi mai mult timp pentru problemele casei. Spre seară, mergeţi într-o vizită la prieteni.

Leu

Începeţi o serie de schimbări în cămin. Vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Puteţi să vă faceţi de planuri de viitor. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu terminaţi nici una! După-amiaza primiţi un cadou care vă impresionează.

Fecioară

Doriţi foarte mult să faceţi schimbări în casă şi reuşiţi să faceţi rost de banii necesari. Vă recomandăm să mergeţi la cumpărături împreună cu partenerul de viaţă. Hotărâţi-vă de acasă ce doriţi să cumpăraţi!

Balanţă

S-ar putea să primiţi un cadou consistent pentru casă. Aveţi o zi foarte aglomerată, dar şi satisfacţia este pe măsură. După-amiaza staţi acasă împreună cu câţiva prieteni care v-au dat o mână de ajutor.

Scorpion

Dimineaţa sunteţi hotărât să terminaţi o serie de modificări începute în casă. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar va încerca să-şi impună punctul de vedere. Vă sfătuim să faceţi tot posibilul pentru a evita o ceartă. Spre seară, o rudă îndepărtată vă dă nişte veşti nu tocmai bune.

Săgetător

Sunteţi preocupat de probleme legate de cămin. Dimineaţa aveţi ocazia să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţă. Partenerul de viaţă este de acord cu iniţiativele dumneavoastră. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile. Bazaţi-vă pe intuiţie!

Capricorn

Dimineaţa primiţi o sumă importantă şi reuşiţi să vă puneţi în practică planurile de a face schimbări în casă. Puteţi să începeţi lucrări de reparaţii sau să zugrăviţi. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă din cauza cheltuielilor pe care le aveţi de făcut!

Vărsător

Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflaţi într-un moment foarte bun. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante. Ar fi bine să vă găsiţi mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, faceţi planuri pentru o călătorie împreună cu partenerul de viaţă.

Peşti

Vă concentraţi asupra familiei şi a căminului. Doriţi să cumpăraţi un obiect de valoare pentru casă. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă dea un sfat bun şi să economisiţi bani. Nu luaţi nici o hotărâre fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă!

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: