HOROSCOP

Berbec

Sunteţi optimist şi aveţi şanse de reuşită pe toate planurile. Relaţiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Reuşiţi să faceţi rost de bani pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă. Vă recomandăm să nu vă pierdeţi răbdarea şi să vă abţineţi de la speculaţii.

Taur

Dimineaţa, sunteţi stresat de o problemă de afaceri. Va trebui să alergaţi în stânga şi-n dreapta ca să o rezolvaţi, dar eforturile vă vor fi răsplătite. Nu neglijaţi relaţiile sentimentale! Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult. Sunteţi în pragul epuizării, chiar dacă nu vreţi să recunoaşteţi.

Gemeni

Deşi nu prea vă mai rămâne timp liber, ambiţia de a termina ce aţi început nu poate să vă aducă decât câştiguri. Totuşi, ar fi bine să vă organizaţi în aşa fel încât să nu neglijaţi nici familia şi nici relaţiile cu cei apropiaţi. Dacă aveţi ocazia să faceţi o ieşire cu prietenii, vă recomandăm să staţi pe gânduri. Trebuie să vă mai gândiţi şi la relaxare.

Rac

După o perioadă nefavorabilă pe plan social şi sentimental, situaţia se schimbă complet. Bucuraţi-vă şi nu vă mai puneţi atâtea întrebări! Spre seară, aflaţi că s-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie.

Leu

Aveţi şanse maxime să obţineţi mici câştiguri care vă redresează bugetul. Puteţi să vă gândiţi la viitor şi chiar să faceţi investiţii pe termen lung. Menajaţi-vă sănătatea! Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Fecioară

Începeţi o lucrare importantă, de pe urma căreia puteţi câştiga bine. Ca să aveţi mai multe şanse, vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic. Este posibil să aveţi un conflict cu un prieten sau cu partenerul de viaţă. Fiţi mai diplomat! După-amiaza, primiţi vizita unei rude mai în vârstă, care vă dă o veste bună despre o călătorie.

Balanţă

O problemă de familie vă obligă să faceţi mai multe drumuri. Deşi întâmpinaţi o serie de dificultăţi, vă descurcaţi foarte bine. Aveţi o zi bună la capitolul comunicare şi puteţi merge liniştit la diferite tratative, la întâlniri cu persoane importante sau în călătorii de afaceri. Aveţi tendinţa să exageraţi.

Scorpion

Problemele financiare nu vă dau pace, dar reuşiţi să vă păstraţi optimismul şi sunteţi departe de a vă da bătut. Dimineaţa vă merge excelent, dar vă sfătuim să nu lăsaţi garda jos şi să fiţi atent la hotărârile importante. Pe plan social, aveţi satisfacţii neaşteptate. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie!

Săgetător

Comunicaţi excelent cu cei din jur. Dacă vi se propune o afacere sau o colaborare, ar fi bine să acceptaţi. Puteţi câştiga bine. După-amiaza ar fi bine să rămâneţi acasă. Vă recomandăm să nu neglijaţi problemele de familie, mai ales ale celor mici.

Capricorn

Sunteţi bine dispus şi atrageţi cu uşurinţă simpatia celor din jur. S-ar putea chiar să fiţi iniţiatorul unei excursii sau a unei petreceri. Vă sfătuim să fiţi atent la bani şi să nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite. Ar fi bine să terminaţi ce aţi început, mai ales în casă, pentru a evita o discuţie cu partenerul de viaţă.

Vărsător

Dimineaţa s-ar putea să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes personal. Faceţi cunoştinţă cu o persoană cu care vă veţi asocia într-o afacere. Partenerul de viaţă se bucură să îi daţi veşti bune. Vă recomandăm să ascultaţi sfaturile unei rude mai în vârstă.

Peşti

Aveţi succes în afaceri şi reuşiţi să câştigaţi o sumă frumoasă. Mai mult, după-amiaza vi se propune o colaborare. Dacă trebuie să călătoriţi, puteţi fi optimist. Nu se întrevăd nici un fel de probleme.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: