HOROSCOP

Berbec

Nu este o zi favorabilă investiţiilor. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile. Nu căutaţi să obţineţi sume necuvenite, pentru că riscaţi să aveţi necazuri! După-amiaza, este posibil să aveţi musafiri. Relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii.

Taur

Vă aflaţi într-o perioadă favorabilă contactelor sociale şi relaţiilor sentimentale, dar şi pe plan social. După-amiaza, survin schimbări de program din cauza invitaţiei la o petrecere. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

Gemeni

Dimineaţa sunteţi decis să rezolvaţi o problemă de familie, pe care aţi tot amânat-o. Sunteţi nevoit să faceţi câteva drumuri şi cheltuieli destul de mari. Aveţi sentimentul că nu vă mai ajunge timpul, dar reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus.

Rac

Sunteţi hotărât să începeţi ceva nou. Este o zi favorabilă activităţilor intelectuale şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să vă remarce o persoană de sex opus. Vă recomandăm să daţi dovadă de prudenţă.

Leu

Pot avea loc schimbări benefice în relaţiile dumneavoastră sentimentale. Sunteţi comunicativ şi aveţi ocazia să vă împrieteniţi cu o persoană deosebită. Nu este exclus ca această relaţie să ducă la o căsătorie.

Fecioară

Dimineaţa vă simţiţi obosit, chiar epuizat. Este recomandabil să evitaţi deciziile importante, mai ales în afaceri, şi activităţile ce necesită un efort deosebit. Limitaţi-vă la activităţi de rutină!

Balanţă

Dimineaţa încasaţi o sumă considerabilă, de pe urma unei afaceri. Deşi se poate spune că acum aveţi bani, vă sfătuim să nu faceţi investiţii şi nici călătorii lungi. Ar fi bine să vă petreceţi timpul liber împreună cu persoana iubită. Încercaţi să-i faceţi o surpriză plăcută!

Scorpion

Deşi sunteţi foarte aglomerat, aveţi suficientă energie pentru a face faţă tuturor problemelor. Aveţi ambiţia să mergeţi până la capăt, indiferent de obstacole. Situaţia financiară nu vă satisface, dar nici nu reprezintă o problemă gravă. Discutaţi mai mult cu partenerul de viaţă!

Săgetător

Aveţi posibilitatea să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale, care vă poate schimba viaţa. Cineva apropiat vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. Prietenii vă invită să mergeţi la o petrecere.

Capricorn

Doriţi mult să faceţi o schimbare sau să începeţi ceva nou. Traversaţi o perioadă dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Nu staţi prea bine cu banii, dar vă sfătuim să nu vă faceţi griji. Evitaţi speculaţiile financiare!

Vărsător

O rudă mai în vârstă reuşeşte să vă temperareze dorinţa de a obţine venituri riscante. Vă sfătuim să nu vă sacrificaţi tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merită să vă neglijaţi prietenii! Ar trebui să acordaţi mai multă importanţă studiului şi relaţiilor sentimentale.

Peşti

Este posibil să începeţi o nouă etapă în viaţa socială şi pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită şi călătoriile. Aveţi o dorinţă intensă de schimbare.

Vizualizări: 67

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: