HOROSCOP

Berbec

Dimineaţa sunteţi indispus şi comunicaţi mai greu cu anturajul şi cu familia. Spre seară s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră.

Taur

Se pare că dimineaţa aveţi mult de alergat, pentru a rezolva probleme legate de o moştenire. După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie lungă împreună cu partenerul de viaţă.

Gemeni

S-ar putea să vi se ofere un nou loc de muncă sau să fiţi promovat. Mai multe responsabilităţi, dar şi câştigurile sunt mai mari. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă şi să cereţi sfatul unei rude cu experienţă.

Rac

S-ar putea să vă loviţi de probleme financiare. Nu este cazul să vă lăsaţi demoralizat. După-amiază vă surâde norocul. Un fost coleg vă propune o colaborare pe termen lung, din care puteţi câştiga bine.

Leu

La serviciu sunteţi încăpăţânat şi colaboraţi greu cu colegii. Fiţi mai flexibil! După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezamăgire sentimentală. Vă recomandăm să acceptaţi ajutorul prietenilor.

Fecioara

Atitudinea unui partener de afaceri vă nemulţumeşte şi vă determină să deveniţi impulsiv. După-amiază primiţi o sumă importantă de la o femeie mai în vârstă. Partenerul de viaţa nu este de acord să cumpăraţi un obiect de valoare.

Balanţa

Un coleg în care aţi avut mare încredere vă dezamăgeşte profund. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să nu începeţi discuţii în contradictoriu cu cei din jur. Dorinţa de independenţă pe care o manifestaţi faţă de prieteni ar putea să vă afecteze relaţiile parteneriale.

Scorpion

O veste neplăcută în legătură cu o persoană apropiată vă dă peste cap tot programul. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Prietenii vă apreciază pentru că îi ajutaţi la nevoie. Partenerul de viaţă vă susţine.

Săgetător

Dimineaţa s-ar putea să fiţi bulversat din cauza unor probleme de natură sentimentală. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp activităţilor casnice. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă din familie.

Capricorn

Este posibil să aveţi o deziluzie în dragoste. Sunteţi mai emotiv decât de obicei şi vă este greu să vă exprimaţi în mod deschis. Nu refuzaţi comunicarea! Ar fi bine să vă temperaţi orgoliul în relaţiile cu prietenii.

Vărsător

Vă preocupă situaţia financiară şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Riscaţi ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că sunteţi indiferent. Chiar dacă nu staţi prea bine cu banii, vă sfătuim să găsiţi o cale de mijloc.

Peşti

Un bărbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi şi reuşiţi să aplanaţi un conflict în familie. Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Astăzi nu vă puteţi concentra prea bine.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: