HOROSCOP

Berbec

Astăzi puteți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche. Un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere pe care a demarat-o recent. Vă recomandăm să acceptați, pentru că beneficiile pot fi mari.

Taur

Se întrevede o zi grea, dar aveți suficientă energie și faceți față cu succes tuturor problemelor. Pe plan financiar nu stați grozav, dar sunteți hotărât să rezistați. Vă sfătuim să vă bazați pe intuiție.

Gemeni

Treceți printr-un moment favorabil, în care puteți să faceți schimbări importante pe plan sentimental și în afaceri. Este posibil să încheiați un contract important pentru viitor, dar trebuie să acceptați ajutorul prietenilor și al familiei.

Rac

Sunteți ambițios și decis să finalizați tot ce ați început. Aveți ocazia să câștigați foarte bine și să vă afirmați în societate. Relațiile cu partenerul de viață sunt foarte bune. Dupa-amiaza, depănați amintiri.

Leu

Vă simțiți plin de energie și vă orientați către activități care presupun efort fizic. Vă sfătuim să nu vă supraestimați, ca să nu aveți probleme cu sănătatea. Spre seară este posibil să fiți invitat la o rudă mai în vârstă. Evitați discuțiile aprinse!

Fecioară

Colegii și partenerul de viață vă apreciază pentru gândurile frumoase și ideile generoase. Aveți de terminat o activitate migăloasă și vă este greu să vă descurcați singur. Vă recomandăm să acceptați ajutorul unei femei mai în vârstă.

Balanța

Sunteți foarte bine dispus și decideți că este momentul sa faceti o investiție pentru casă. Dupa-amiaza s-ar putea să faceți un drum care vă va trezi amintiri deosebit de plăcute.

Scorpoion

Este o zi favorabilă schimbărilor importante pe plan sentimental. Sunt favorizate parteneriatele și întâlnirile romantice. Puteți să vă faceți planuri de viitor, dar încercați să fiți mai pragmatic!

Săgetător

S-ar putea să plecați într-o călătorie de afaceri și să aveți un succes deosebit. Singura condiție este să aveți răbdare și să nu vă certați cu un partener de afaceri.

Capricorn

Persoana iubită vă dă o veste care vă determină să vă schimbați programul. Dupa-amiaza aveți șansa să faceți cunoștință cu o persoană dispusă să vă ajute cu un împrumut.

Vărsător

Aveți șanse să primiți o sumă importantă și să vă redresați situația financiară. S-ar putea să primiți o moștenire sau un împrumut. Sunt favorizate investițiile și planurile de viitor.

Pești

Este posibil să aveți dificultăți financiare, dar vă sfătuim să nu vă faceți griji. În curând vă veți descurca mai bine. Pe plan sentimental vă merge foarte bine și parcurgeți o perioadă favorabilă activităților artistice.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: