HOROSCOP

Berbec

Din cauza oboselii și a nerăbdării, deveniți irascibil și nu reușiți să vă controlați. Riscați să aveți discuții aprinse cu cei din jur. Ca să nu vă îndepărtați prietenii vă recomandăm să vă stăpâniți agresivitatea. Spre seară ar fi bine să vă ocupați puțin și de problemele familiale.

Taur

Sunteți iritat și nu este exclus să aveți o reacție dură față de partenerul de viață. Vă sfătuim să vă schimbați atitudinea dacă nu doriți să ajungeți la o ceartă în toată regula.

Este indicat să evitați întâlnirile cu prietenii și călătoriile. Pe plan financiar luați o decizie care vă va aduce în curând beneficii considerabile.

Gemeni

Sunteți excesiv de critic. Vă recomandăm să vă temperați pentru că riscați să vă îndepărtați prietenii. După-amiază s-ar putea să primiți vești de la o rudă din altă localitate. Spre seară vă regăsiți calmul și echilibrul.

Rac

Nu reușiți să vă respectați programul din cauza unor evenimente neașteptate. S-ar putea să aveți musafiri sau să fiți invitat la rude. Cu această ocazie este posibil să aflați informații de care aveați nevoie pentru a demara o afacere.

Leu

Nimic nu vă este pe plac, nimeni nu vă intră în voie. Această atitudine riscă să vă creeze probleme la serviciu și în relațiile cu persoana iubită. S-ar putea să vă enervați din cauza unui eșec în afaceri. Vă sfătuim să vă păstrați calmul. O ceartă cu partenerul de viață ar putea deteriora relațiile sentimentale.

Fecioara

Dimineața o serie de evenimente neașteptate vă împiedică să vă respectați programul.

Nu este un moment bun pentru afaceri, întrucât s-ar putea să suferiți un eșec care să vă descurajeze. Vă recomandăm să vă păstrați optimismul și să acceptați sfaturile unei rude mai în vârstă.

Balanța

Faptul că ați investit o sumă serioasă într-o afacere nerentabilă vă afectează starea de spirit și relațiile cu cei din jur. Traversați o perioadă mai dificilă și aveți impresia că nu vă reușește nimic și că toată lumea vă este împotrivă.

Scorpion

Ambiția de a vă îmbunătăți situația financiară vă poate face să neglijați planul sentimental. Nu este exclus să aveți discuții cu partenerul de viață. Spre seară sunt șanse să fiți invitat la o petrecere. Nu căutați pretexte pentru a vă eschiva!

Săgetător

Aveți soluții originale pentru orice problemă și suneți apreciat de colegi și de partenerul de viață. Profitați de acest context favorabil! Aveți un randament deosebit și puteți finaliza tot ce ați început.

Capricorn

Intervin mereu lucruri neprevăzute, așa că vă sfătuim să nu vă faceți un program foarte strict. S-ar putea să aveți de făcut câteva drumuri scurte în interes personal, spre nemulțumirea partenerului de viață. Pentru a evita un conflict în familie vă sfătuim să apelați la calm și să fiți înțelegător.

Vărsător

Aveți tendința să vă enervați foarte ușor și să reacționați impulsiv față de cei din jur. Atenție! Riscați să jigniți persoane apropiate! Vă sfătuim să nu vă ocupați de afaceri și să nu semnați documente oficiale. Familia vă apreciază pentru hotărârea pe care o luați în privința unei călătorii.

Pești

Dimineața s-ar putea să fiți nervos din cauza unei discuții în contradictoriu cu un partener de afaceri. Nu vă faceți griji! După-amiază situația revine la normal. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei femei mai în vârstă.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: