HOROSCOP

BERBEC

În prima parte a zilei vă ocupaţi de o problemă financiară de care nu aţi avut timp până acum. După-amiază, o rudă vă propune să vă asociaţi într-o afacere prosperă. Vă sfătuim să acceptaţi propunerea, pentru că puteţi obţine beneficii importante din această afacere.

TAUR

Vă adaptaţi cu usurinţă la situaţii noi şi reuşiţi să rezolvaţi unele probleme ale casei. Inspiraţia şi claritatea în gândire vă ajută să le daţi sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi. Este favorizată comunicarea cu prietenii şi cu membrii familiei.

GEMENI

Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveţi ocazia să obţineţi câştiguri financiare nesperate şi să vă afirmaţi în societate. Relaţiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce vă întăreşte moralul. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

RAC

Astăzi puteţi avea realizări deosebite pe plan profesional şi social. În partea a doua a zilei, plecaţi într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes personal, care vă reprezenta începutul unei ascensiuni în activitatea profesională.

LEU

Demaraţi o afacere care vă va aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. După-amiază, o cunoştinţă va propune o colaborare pe termen lung. Deşi pare tentantă, vă sfătuim să analizaţi cu mare atenţie propunerea şi să nu vă grăbiţi să daţi un răspuns.

FECIOARĂ

În prima parte a zilei aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social, în urma unei activităţi caritabile pe care o promovaţi cu succes. Este bună pentru a începe studiul, pentru comunicare cu persoanele mai tinere şi pentru călătorii în interesul familiei. Aveţi grijă să vă exprimaţi cât mai clar, pentru a nu fi greşit inteles de partenerul de viaţă!

BALANŢĂ

Activitatea intelectuală vă este perturbată de mici probleme în relaţiile parteneriale. Dacă reuşiţi să vă concentraţi suficient şi să nu riscaţi exagerat, puteţi obţine câştiguri financiare. Ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi!

SCORPION

Capacitatea de comunicare vă ajută să stabiliţi noi relaţii de parteneriat. Încep să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme. Pentru deciziile importante, ţineţi seama şi de părerile partenerului de viaţa!

SĂGETĂTOR

Aveţi idei originale, pe care un prieten apropiat le susţine. Astăzi aveţi un randament foarte bun şi puteţi să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. S-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi pe plan financiar. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane mai în vârstă.

CAPRICORN

Reuşitele în afaceri din ultima perioadă vă determină să vă gândiţi la o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă şi un bărbat mai în vârstă din familie vă susţin. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel.

VĂRSĂTOR

Sunteţi într-o formă intelectuală excelentă şi reuşiţi să le oferiţi sfaturi utile prietenilor. Aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta! Petreceţi seara în vizită la rude.

PEŞTI

Intuiţia vă ajută să rezolvaţi probleme foarte dificile. Ar fi bine să vă ocupaţi mai mult de problemele casei, pe care le-aţi cam neglijat. Dacă vă implicaţi într-o afacere care presupune riscuri financiare, vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: