Horoscop

Berbec

Astăzi reuşiţi să faceţi tot ce v-aţi propus. Pe plan sentimental, s-ar putea să aveţi probleme din cauza orgoliului. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă răbdare cu persoana iubită. Vă sfătuim să vă faceţi ordine în idei şi să nu neglijaţi problemele casnice.

Taur

Dimineaţa nu sunteţi mulţumit de nimic şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Vă sfătuim să nu vă enervaţi pentru nimicuri. Calmaţi-vă şi nu provocaţi discuţii în contradictoriu! Ar fi bine să îi acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Gemeni

Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că nu sunteţi într-o formă prea bună. S-ar putea să întâmpinaţi câteva obstacole, dar le depăşiţi cu bine. După-amiază, vă recomandăm să staţi acasă, cu familia.

Rac

S-ar putea să fiţi indispus din cauza dificultăţilor financiare şi sentimentale. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor casei. Dacă aveţi ocazia să mergeţi într-o vizită la prieteni, nu staţi pe gânduri! După-amiază s-ar putea să cunoaşteţi o persoană interesată să porniţi o afacere împreună.

Leu

Este posibil să aveţi probleme acasă, dar se pot rezolva rapid. Pentru a evita o ceartă, nu trebuie decât o vorbă bună sau gest tandru la adresa partenerului de viaţă. Nu sunteţi deloc mulţumit de situaţia financiară, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. În curând veţi primi bani de unde nu vă aşteptaţi.

Fecioara

Dimineaţă s-ar putea să fiţi confuz, ceea ce vă poate afecta relaţiile sentimentale. Vă recomandăm să fiţi calm şi să nu provocaţi o ceartă cu partenerul de viaţă. Spre seară, este posibil să mergeţi în vizită la prieteni. Nu neglijaţi odihna!

Balanţa

Nu este momentul să vă ambiţionaţi să rezolvaţi singur problemele casei, pentru că s-ar putea să nu aveţi succes. Acceptaţi ajutorul familiei! Spre seară, o femeie mai în vârstă vă ajută să aplanaţi un conflict cu cineva apropiat.

Scorpion

Dimineaţă sunteţi nemulţumit şi nervos pentru că nu reuşiţi să plecaţi într-o excursie. Încercaţi să vă stăpâniţi! Cei din jur nu sunt obligaţi să vă suporte ieşirile. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Împreună, puteţi să găsiţi o soluţie la problemele financiare care vă frământă.

Săgetător

Dimineaţă sunteţi măcinat de sentimente contradictorii, dar o femeie mai în vârstă din familie vă ajută să vi le clarificaţi. Vă sfătuim să vă păstraţi optimismul, pentru că relaţiile cu persoana iubită vor reveni la normal. Spre seară, primiţi o veste în legătură cu o moştenire, care vă schimbă programul pentru mâine.

Capricorn

Aveţi tendinţa să exageraţi în privinţa sentimentelor şi a afacerilor. Vă sfătuim să fiţi mai moderat, pentru că riscaţi să vă dezamăgiţi prietenii. Să nu vă aşteptaţi la prea multe satisfacţii, dacă vă urmăriţi numai interesele personale! Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Nu faceţi eforturi exagerate!

Vărsător

S-ar putea să aveţi o zi proastă pe plan sentimental. Aveţi, însă, o mare capacitate de comunicare şi puteţi să depăşiţi toate neînţelegerile cu persoana iubită. Vă recomandăm să nu exageraţi în privinţa problemelor casnice. Fiţi atent la ce spuneţi, ca să nu declanşaţi un scandal!

Peşti

Dimineaţă este posibil să suferiţi o dezamăgire pe plan sentimental, motiv pentru care sunteţi indispus. Vă sfătuim să vorbiţi deschis, ca să evitaţi neînţelegerile. Dacă nu vă temperaţi orgoliul, riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: