Horoscop

Berbec

În această zi nu este indicat să semnaţi documente sau să vă ocupaţi de afaceri. Chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră, vă sfătuim să nu renunţaţi la planurile de schimbare. Vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă.

Taur

De dimineaţă s-ar putea să aveţi o discuţie în contradictoriu cu un coleg sau cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să fiţi diplomat pentru că astfel veţi lămuri repede neînţelegerea. Spre seară este indicat să staţi cu familia.

Gemeni

De dimineaţă aflaţi că se anulează o delegaţie. Nu este cazul să vă faceţi griji, este doar o amânare. Acordaţi mai multă atenţie problemelor financiare. Spre seară petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită.

Rac

S-ar putea să apară unele neînţelegeri cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi astfel veţi găsi o soluţie de compromis. Pentru a depăşi momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare.

Leu

Primiţi reproşuri din partea partenerului de viaţă. Se pare că neglijaţi problemele familiei. Încercaţi să detensionaţi atmosfera cu puţin tact. Spre seară primiţi numai veşti bune în legătură cu o afacere.

Fecioară

Astăzi nu vă înţelegeţi prea bine cu persoana iubită. Vă sfătuim să vă exprimaţi clar dorinţele, pentru a evita un scandal. Încercaţi cât puteţi să păstraţi echilibrul în familie.  Nu este indicat să petreceţi după-amiaza cu prietenii.

Balanţă

Se anunţă o zi potrivită pentru a face planuri de afaceri. Aveţi mari şanse să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Petreceţi seara împreună cu prietenii. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Scorpion

De dimineaţă puteţi avea succes pe plan profesional şi financiar. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare cu prietenii şi cu partenerul de viaţă, pentru că altfel riscaţi să ajungeţi la certuri. După-amiază primiţi un cadou neaşteptat de la o rudă.

Săgetător

Astăzi nu este indicat să vă enervaţi pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea. Sunteţi impulsiv şi riscaţi să îi jigniţi pe cei din jur. După-amiază s-ar putea să primiţi o sumă mare dintr-o colaborare. Vă sfătuim să nu neglijaţi investiţiile necesare pentru casă.

Capricorn

De dimineaţă începeţi mai multe treburi deodată şi riscaţi să nu terminaţi niciuna. Vă sfătuim să fiţi mai prudent în afaceri. După amiază vă simţiţi foarte bine în mijlocul familiei.

Vărsător

De dimineaţă este posibil să cunoaşteţi o persoană mai în vârstă, care vă propune o afacere. Vă sfătuim să vă gândiţi foarte bine înainte şi să nu daţi imediat un răspuns. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă.

Peşti

Se pare că aveţi mici probleme de sănătate. Nu vă faceţi griji, este suficient să ţineţi regim! Pe plan sentimental, treceţi printr-o perioadă favorabilă şi vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: