Horoscop

Berbec

Aveţi şanse să demaraţi o afacere. Tot ce începeţi azi va avea trăinicie şi veţi avea parte de mari satisfacţii financiare. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu rudele, pentru că riscaţi să vă certaţi cu cei apropiaţi. Evitaţi speculaţiile.

Taur

Astăzi primiţi ajutor din partea unei persoane pentru a porni o afacere. Visele vi se pot îndeplini, dar vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii. După-amiază vă întâlniţi cu prietenii. Relaţiile parteneriale sunt deosebite de bune.

Gemeni

Nu este o zi potrivită pentru a vă întâlni cu prietenii. Vă înţelegeţi foarte bine cu partenerul de viaţă şi petreceţi momente plăcute împreună. După-amiază primiţi o ofertă de colaborare. Nu acceptaţi fără să colaboraţi.

Rac

Puteţi avea succes astăzi în activităţi noi. Este o zi potrivită pentru afaceri. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie în care obţineţi satisfacţii pe plan financiar şi sentimental. Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Leu

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes personal. În urma acesteia vă veţi apropia foarte mult de persoana iubită. După-amiază veţi întâlni o persoană care vă ajută într-o afacere. Cu calm şi răbdare, puteţi avea succes pe plan financiar.

Fecioară

Veţi primi o ofertă de asociere într-o afacere. Vă sfătuim să vă gândiţi foarte bine înainte de a accepta şi să nu vă grăbiţi să luaţi decizia. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere. Fiţi cumpătat, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive.

Balanţă

Deşi intenţionaţi de multă vreme să porniţi o afacere, astăzi nu este momentul potrivit. Sunteţi nerăbdător şi riscaţi să faceţi greşeli. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din jur.

Scorpion

Astăzi pot surveni evenimente neaşteptate, care vă dau programul peste cap. S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să fiţi nevoit să plecaţi în vizită. Primiţi sfaturi utile pentru afaceri de la un bărbat mai în vârstă din familie.

Săgetător

Astăzi vă decideţi să puneţi la punct detaliile unei afaceri şi să începeţi o viaţă nouă. Vă sfătuim să fiţi optimist, pentru că aveţi şanse mari de reuşită. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Capricon

Astăzi aveţi succes în toate activităţile legate de cămin şi în afaceri.  Nu este indicat să începeţi mai multe treburi deodată. Familia vă apreciază iniţiativele. Ţineţi cont şi de sfaturile partenerului de viaţă.

Vărsător

Un eveniment neprevăzut vă determină să vă schimbaţi programul stabilit pentru astăzi. Nu vă îngrijoraţi, nu este nimic grav! După-amiază faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită. S-ar putea să descoperiţi că aveţi multe în comun.

Peşti

Astăzi sunteţi hotărât să porniţi o afacere la care vă gândiţi de mult timp. După-amiază primiţi o ofertă tentantă. Se pare că este vorba despre un nou loc de muncă. Vă recomandăm să nu luaţi nicio decizie până când nu analizaţi oferta în detaliu.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: