Hoţ din Hunedoara, prins la furat prin Gorj

Un individ de 28 de ani din judeţul vecin a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost implicat în nişte furturi produse la sfârşitul săptămânii trecute în Gorj, un complice al lui fiind căutat şi acum de către poliţişti. Oamenii legii au avut nevoie de câteva zile de a da de urma acestuia, ancheta lor pornind de la un furt ce părea să fie „banal”, undeva la un magazin din Stejari. O localnică a anunţat însă Poliţia şi suspectul a luat-o la fugă, urma fiindu-i reperată însă repede.

 Poliţiştii care au ajuns imediat la faţa locului au stabilit că suspectul încercase să pătrundă prin efracţie în magazin, folosind un levier metalic pe care l-a abandonat la faţa locului în momentul în care a fost surprins de apelantă. Mai mult s-a constatat că suspectul a fugit de la faţa locului cu un autoturism de culoare închisă, înmatriculat în judeţul Hunedoara, al cărui parbriz a fost spart cu o piatră de către unul din martorii oculari. În jurul orelor 03:00, poliţiştii au găsit autoturismul folosit de suspecţi, abandonat în punctul Pietricele de pe raza oraşului Târgu-Cărbuneşti. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti şi specialişti criminalişti, care a efectuat  investigarea tehnico-ştiinţifică a locului faptei. După aproximativ 12 ore de la sesizarea tentativei de furt, criminaliştii l-au identificat pe unul dintre suspecţi.

Suspectul a fost prins marţi şi adus la Târgu Jiu, pe parcursul audierilor anchetatorii descoperind nu doar că acesta mai avusese un complice care acum se sustrage anchetei, ci şi că mai fusese implicat într-un furt produs la spitalul din Târgu Cărbuneşti. „De asemenea, s-a probat faptul că în data de 17 martie a.c., suspectul M.M.M. a pătruns fără drept în incinta Spitalului Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti, iar de aici, a sustras poşeta unei angajate, în care aceasta avea un telefon mobil, suma de 300 de lei, cardul bancar şi documente de identitate. Poliţiştii au recuperat geanta aparţinând părţii vătămate, cardul şi documentele de identitate, banii fiind cheltuiţi în interes personal de către suspecţi”, mai spune Tică.

AREST

Marius Mihai Muntean a primit ieri după-amiază mandat de arestare preventivă, hunedoreanul urmând să petreacă Paştele după gratii, loc în care ar putea ajunge în curând şi complicele său.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: