Hoţii de cazane, 29 de zile după gratii

Urmare a cercetărilor efectuate în dosarul penal privind comiterea mai multor furturi din locuinţe amplasate pe raza comunei Fărcăşeti, la data de 9 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari i-au prezentat cu propunere de arestare preventivă pe cei 6 suspecţi, Parchetului respectiv Judecătoriei Tg-Jiu. Instanţa de judecată a emis pe numele suspecţilor mandate de arestare preventivă, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Reamintim că suspecţii ,C.A., de 20 ani, N.F.C., de 22 ani, A.R., de 20 ani şi un minor de 17 ani, toţi din oraşul Rovinari, B.F.Ş., de 23 ani, din comuna Fărcăşeşti şi P.N., de 35 ani, din comuna Turcoaia, judeţul Tulcea sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, constând în aceea că în perioada 12 ianuarie-8 martie 2011, pe timpul nopţii, au comis 8 furturi din locuinţe amplasate pe raza comunei Fărcăşeşti, ocazie cu care au sustras 8 cazane din cupru şi alte bunuri, valoarea prejudiciului cauzat depăşind suma de 18.000 lei.

La data de 9 martie 2011, poliţiştii i-au prezentat cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile faţă B.F.Ş., A.R., P.N. şi făptuitorul minor, iar faţă de C.A. şi N.F.C., mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: