HOTNEWS: Geoană s-a întâlnit la Moscova cu un afacerist interesat de privatizarea sectorului energetic românesc

HotNews dezvăluie astăzi în exclusivitate faptul că preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a fost pe 27 aprilie 2009 într-o vizită la Moscova unde a discutat cu un om de afaceri rus despre privatizarea Romgaz şi a altor entităţi energetice din România. A doua zi după vizita la ruşi, Geoană a participat la şedinţa CSAT, unde ministrul Adriean Videanu a prezentat o informare privind actualizarea strategiei energetice a României.

"Vizita ar fi fost aranjata de Boris Golovin, om de afaceri cu interese in domeniul energetic din Romania, despre care presa a scris ca ar fi ex-ofiter GRU. Golovin i-ar spus lui Geoana ca poate aranja o intalnire cu Putin, insa liderul PSD s-ar fi vazut doar cu unul dintre consilierii premierului rus", se arată pe Hotnews.

HotNews mai arată că, în februarie 2008, Dinu Patriciu, omul de afaceri care il sprijina pe Crin Antonescu la presedintie, cerea privatizarea celor 200 de licente detinute de compania Romgaz, administrata de stat. Patriciu mai spunea ca statul este un prost manager si ca Romgaz ar trebui desfiintat.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: