Hrană de la restaurant pentru asistaţii social

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a semnat contractul pentru asigurarea hranei beneficiarilor de asistență socială din Gorj.

Restaurantul Simone este cel care se ocupă de meniul celor 560 de beneficiari, în schimbul căruia va primi zilnic 10.000 lei. ”S-au calificat cei de la firma Simone, au avut documente în ordine și am semnat contractul. Sunt trei mese pe zi pentru 560 de beneficiari. Contractul este până la sfârșitul anului cu posibilitate de prelungire încă patru luni, în jur de 10.000 lei pe zi, adică 2.000.000 lei până la sfârșitul anului. Mâncarea este bună, conform standardelor și sperăm să rămână bună și să nu mai avem probleme cu hrana beneficiarilor”, a spus Dumitru Cotruna, directorul DGASPC Gorj.

În această perioadă, DGASPC Gorj licitează pe SEAP o cantitate foarte mare din carne și produse din carne, în valoare de 132.707 lei până la 208.989 lei. Cantitatea licitată trebuie să le ajungă beneficiarilor până la sfârșitul lunii aprilie a anului viitor. Carnea este pentru beneficiarii din apartamentele și casele de tip familial care își gătesc singuri mâncarea. ”Nu toate centrele beneficiază de hrană în sistem catering,  pentru cei care locuiesc în apartamentele și casele de tip familial licităm carne și produse din carne separat și atunci pentru 18 locații se gătește și se face licitație separat. Cateringul este pentru centrele mari. Cei din casele de tip familial își pregătesc masa împreună cu educatorii, este altă poveste”, a spus Dumitru Cotruna, directorul DGASPC Gorj.

Potrivit conducerii DGASPC Gorj, centrele care beneficiază de hrană în sistem catering sunt Suseni, Dobrița, Bâlteni, Centrul de la Debarcader, Centrul de la Cărbunești și Centrul de Nevoi Speciale din Târgu Jiu.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: