I-a dispărut nepotul

În seara zilei de vineri, 25.11.2011, orele 18:45, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către B.J., din localitate, cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 24.11.2011, în jurul orelor 11:00, nepotul său, în vârstă de 7 ani, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiu, a fugit de lângă mătuşa sa şi de atunci nu a mai fost văzut.

Având în vedere aspectele sesizate, au fost alertaţi imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu, cei ai serviciilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi criminalistic, dar şi poliţiştii Poliţiei oraşului Rovinari, unde minorul locuieşte fără forme legale. Au fost demarate activităţile de căutare şi de informare a persoanelor ar putea da relaţii despre copil – taximetrişti, angajaţi ai unităţilor de alimentaţie publică etc.

În jurul orelor 20:30, angajata unui magazin situat în cartierul 9 Mai, a sesizat prin 112, că un copil, ce prezintă semnalmentele celui căutat de poliţişti, se afla în incinta unităţii. La faţa locului a ajuns imediat o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică Târgu-Jiu. S-a constatat că este vorba despre minorul semnalat dispărut.

Din verificări a rezultat că minorul nu a fost victimă a vreunei infracţiuni sau abuz. Poliţiştii l-au introdus în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Târgu-Jiu.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: