I-au executat nemţeşte !

Pandurii au pierdut primul amical din cantonamentul din Antalya. Gorjenii au cedat cu 0 la 1 în faţa lanternei roşii din liga secundă germană, SC Karlsruher. Pe Cardoso l-au lăsat nervii şi a luat roşu după 20 de minute.

Pandurii Târgu Jiu - Karlsruher SC     0-1
Pandurii, I repriză : Lazar - Rusu, Viera, Cardoso (min. 23 Rada), Vlad - Pintilii, Voiculeţ, Nistor – Grigoraş, Matulevicius, Batin.
Pandurii, II repriză : Horvat - Popete, Rada, Tătaru, Brata - Cristea, Avramescu, Neagu, Bucur - Unguru (min. 65 - Roberto), Lemnaru.  

Karlsruher: Stolz – Konrad, S. Müller, Haas, Stadler – Groß, Thioune – Piossek , Milchraum  –  Lavric, Zoller.

Meci rezolvat rapid

Trupa lui Grigoraş a început cu stângul seria de 4 amicale din stagiul turcesc. Nemţii de la Karlsruher au venit cu un lot foarte numeros în Antalya şi şi-au permis să joace 2 amicale aproape în acelaşi timp. Contra pandurilor au trimis pe teren o echipă din care a lipsit şi proaspăt sositul de la CFR Cluj, Ionuţ Rada. Nemţii, care sunt ultimii în liga a doua germană, au deschis repede scorul, în chiar minutul 2 prin Piossek. Cardoso, care a început mai târziu antrenamentele cu restul colegilor, a arătat că stă prost cu nervii. A lovit un adeversar fără minge şi a fost eliminat în minutul 20. Pandurii n-au rămas însă în 10 oameni, ci l-au înlocuit pe Cardoso cu Rada. Grigoraş a schimbat întreaga echipă la pauză şi a trimis pe teren mulţi tineri în partea a doua. Scorul a rămas însă acelaşi, fapt ce nu-l îngrijorează însă pe antrenor. „La aceste meciuri din prima perioadă de pregătire nu mă interesează deloc rezultatele. Mă interesează să îşi dea seama jucătorii la ce nivel sunt şi cât mai au de tras pentru a ajunge la forma maximă”, a spus clar Grigoraş. Până la finalul stagiului, programat pe 27 ianuarie, pandurii se vor mai duela cu nemţii de la Duisburg şi Cottbus dar şi cu azerii de la FK Baku. Următorul meci e sâmbătă seara de la ora 18 contra celor de la Energie Cottbus şi va fi transmis în direct pe DigiSport.

„Toate partidele din campionat vor fi foarte grele pentru că nu poţi să mai spui în ziua de azi că sunt adversari uşor de depăşit”.

Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: