Ilie Petrescu, atac suburban la senatorul Tudor Barbu

Îi fac portretul lui Barbu şi scriu pe el „Loc pentru scuipat” – aşa a declarat ieri un fost senator, Ilie Petrescu, la adresa senatorului PC Tudor Barbu, cu care până mai ieri era coleg în PP-DD. Petrescu l-a caracterizat pe Barbu ca fiind un obraznic, un tupeist, un grosolan şi un om cu anumite probleme de sănătate. Scandalul a pornit de faptul că Petrescu l-a făcut pe Barbu „turist” al Gorjului. Barbu a replicat, spunând că Petrescu ar fi fost plătit de Ion Călinoiu pentru a-l ataca.

Declaraţia lui Tudor Barbu potrivit căreia „Ilie Petrescu pupă în fund pe oricine îi dă să mănânce. Acum, probabil, bănuţii pe care îi duce acasă vin de la PSD” l-a iritat extrem de tare pe prim-vicepreşedintele PP-DD Gorj. După ce a fost făcut un „neica nimeni”, Petrescu l-a caracterizat pe Tudor Barbu ca fiind un obraznic, un tupeist, un grosolan şi un om cu anumite probleme de sănătate. „Portretul acestui turist al Gorjului are patru trăsături: un obraznic, un tupeist, un grosolan şi un om cu anumite probleme de sănătate. Din punct de vedere politic, acest individ nu merită să reprezinte judeţul Gorj. El i-a înfipt cuţitul pe la spate lui Dan Diaconescu, iar voturile pe care le-a luat sunt voturile pe care oamenii le-au dat lui Dan Diaconescu. Dacă Barbu candida singur în Gorj nu lua voturi nici măcar pentru a intra în Consiliul Local de la Arcani, comuna cea mai mică din Gorj”, a declarat Ilie Petrescu.

„Barbu să se ducă în toaleta Senatul să-şi dea palme”

Ilie Petrescu îi transmite lui Tudor Barbu că nu va face pentru Gorj nici măcar ceea ce a făcut el într-o sesiune parlamentară. „Îi transmit acestui individ că nu va face pentru Gorj, în 4 ani de senator, câte am făcut eu într-o sesiune parlamentară. Să-i fie ruşine obrazului! Să se ducă în toaleta Senatului şi să-şi dea două palme!” spune prim-vicepreşedintele PP-DD Gorj. După părerea sa, Barbu este un trădător care a plecat la Partidul Conservator la doar puţin timp după ce a devenit senator din partea PP-DD. „Îi voi face un portret lui Tudor Barbu şi îl voi afişa pe la toate primăriile din Colegiul 1 Senat, cu menţiunea „Loc pentru scuipat”. Oricum, nu ştie câte localităţi are Colegiul lui. Încă un argument al faptului că habar n-are ce se întâmplă în Gorj a fost acela când a spus că am luat bani de la domnul Călinoiu. Habar n-are care a fost poziţia mea în Gorj, eu mereu am fost în opoziţie”, a precizat Petrescu.

REACŢIE

La rândul său, Ion Călinoiu a rămas foarte surprins de declaraţiile lui Barbu, pe care le consideră ca fiind unele aberante. „Nu cunosc situaţia. Nu am vorbit cu nimeni absolut nimic. Sunt uimit de aceste declaraţii aberante, iar dacă oamenii n-au ce face şi se ocupă cu vorba, n-au decât să vorbească”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: