Ilie Petrescu: În orice moment pot ajunge în Consiliu Judeţean

Ilie Petrescu a comentat zvonurile privind ascensiunea sa în funcţii de conducere ca urmare a alianţei PSD-PPDD. În opinia sa, acestea sunt diversiuni create de PNL şi PDL, de persoane invidioase pe relaţia de comunicare pe care o are o cu primarul şi viceprimarul de la Motru. Dacă până acum l-a bălăcărit pe Dorin Hanu de câte ori a avut ocazia, de această dată Petrescu pare să fi îngropat securea războiului de dragul motrenilor. Totodată, Ilie Petrescu spune că poate ajunge în orice moment în Consiliul Judeţean.

Rep.: Am înţeles că, în urmă cu câteva zile, la Motru a avut loc o întâlnire între PP-DD şi PSD pentru a se discuta condiţiile alianţei la nivel local. Ce ne puteţi spune?

I.P.: Aici sunt făcăturile lui Slapciu, Militaru şi Cojocaru. Am fost singur să beau o cafea. Ce, nu poate omul să bea o cafea cu cineva de la PSD că automat se discută despre anumite lucruri? Regulile se fac în cadrul partidului. Ca să le fac eu de unul singur cu cei de la PSD, în afara partidului, ar însemna să fiu tâmpit. Nu fac asta, nu încalc statutul partidului şi nu voi intra în jocurile lor.

Rep.: Sunteţi interesat de postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean sau de funcţia de director de la UEF Motru?

I.P.: Nu am discutat despre niciuna dintre ele. Până partidul nu stabileşte regula, nu este nimic concret. Toate sunt diversiuni ale anumitor persoane cărora le recomand să folosească organizaţiile politice din care fac parte drept agenţii de voiaj, să meargă la munte ca să-şi aerisească creierul. Eu oricând pot ajunge  în Consiliul Judeţean. În orice moment pot deveni consilier judeţean pentru că sunt următorul pe listă. Oricine va pleca la o altă responsabilitate, eu sunt de drept consilier judeţean.

Rep.: În ultima perioadă se vehiculează că şi alţi membri PP-DD vizează funcţii de conducere, ca urmare a alianţei cu PSD. Se spune că domnul Nanu s-a orientat spre funcţia de inspector adjunct al Inspectoratului Şcolar, iar domnul Neaţă vrea director la Spitalul Judeţean Târgu Jiu. Ce ne puteţi spune?

I.P.: Nu sunt eu persoana abilitată să vorbească despre intenţiile partidului. Niculina Mocioi are dreptul să facă acest lucru. Imediat ce apar decizii oficiale ea trebuie să organizeze conferinţe de presă şi iasă cu declaraţii în acest sens. 

Rep.: În Consiliul Local Motru s-au rezolvat lucrurile, pentru că am observat că aveţi o relaţie din ce în ce mai bună cu domnul primar Hanu?

I.P.: De mă întrebaţi dacă am comunicat cu domnul Hanu, vă spun că da. Am o relaţie foarte bună de comunicare cu dumnealui şi multora nu le convine acest lucru. Vorbim despre asfaltările care trebuie făcute, despre modernizările care se impun în Motru, despre faptul că nu am majorat gigacaloria şi că nu am crescut şi nici nu vom creşte preţul la apă şi canal. În relaţia mea cu domnul Hanu nu înseamnă că trebuie să am secure şi topor toată ziua la mine.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: