Ilie Petrescu, ironizat de Hanu

Primarul PSD Dorin Hanu recunoaşte că ar fi mai împlinit spiritual să câştige un nou mandat de primar la Motru dacă l-ar avea drept contracandidat pe preşedintele conservatorilor gorjeni, Ilie Petrescu.

Dorin Hanu şi Ilie Petrescu ar putea fi din nou adversari. Asta dacă la următoarea întâlnire a conservatorilor, Petrescu va fi desemnat să candideze. Acest lucru nu-i trezeşte nicio emoţie edilului Dorin Hanu, care din contră, susţine că îşi doreşte să-l aibă din nou contracandidat pe Ilie Petrescu. Hanu mărturiseşte că victoria ar fi mai dulce „Ar fi prea mare onoare pentru mine să am contracandidat un fost senator. Vă daţi seama, cu cât contracandidaţii sunt mai valoroşi şi au avut funcţii importante, cu atât victoria va fi mai dulce. Este un om valoros politic şi mi-ar fi drag să-mi fie adversar. Dacă voi câştiga înseamnă că oamenii au fost mulţumiţi de activitatea mea. Dacă voi pierde în locul meu va veni un om mai valoros care are credibilitate şi sigur, va trebui să-l accept ca atare. Dacă îl voi bate victoria va fi sigur mai dulce fiindcă este un om de valoare, este cunoscut aici  în Motru. M-aşi simţi că am un adversar de calibrul meu”, a declarat Dorin Hanu.

Chiar Dacă Petrescu a spus de mai multe ori că va candida pentru funcţia de primar al Motrului, în ultima vreme a lăsat-o mai moale cu declaraţiile, ba chiar a spus că va fi o şedinţă când va fi ales şi candidatul. Petrescu nu a putut fi contactat pentru a comenta complimentele făcute de liderul PSD Motru.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: