Împăcare în familia Grigoraş

Cearta în familie nu poate dura mult. Petre Grigoraş şi fiul său Alex au făcut pace după episodul nervos de la amicalul cu Baku. „Mi-am învăţat lecţia. O să fiu cuminte”, promite juniorul care şi-a supărat rău atunci tatăl după ce s-a luat la harţă cu un adversar.

Alex Grigoraş şi-a supărat cel mai rău tatăl în ultimul amical din Antalya. Şi asta după ce a fost la un pas să se ia la bătaie cu un adversar şi să fie eliminat.

Au dat-o la pace

În meciul cu Baku, Grigoraş senior l-a scos imediat pe Alex de pe teren şi i-a adresat şi câteva cuvinte de ocară. Nervos la culme şi cu buza spartă, Grig cel mic s-a răzbunat atunci pe o sticlă de apă şi pe o pancartă de la marginea terenului. Între timp totul s-a remediat între cei doi. „Nu sunt supărat pe antrenor, nu am de ce. Pe toată lumea ceartă. Cearta e benefică şi din certuri constructive învăţăm”, spune acum jucătorul care promite că va deveni băiat cuminte în cel de-al doilea stagiu din Turcia. Nu de alta dar acolo gorjenii vor da piept cu cinci echipe din spaţiul ex-iugoslav, naţie cunoscută pentru dârzenie. „O să mă abţin, cearta cu adversarii nu aduce nimic bun. Am fost provocat, nu am avut ce face. Era şi ultimul amical, ultima zi de cantonament şi probabil, oboseala psihică şi-a spus cuvântul. Nu e o scuză. O să încerc să-mi revizuiesc comportamentul”, adaugă Grigoraş cel mic care speră ca tatăl său să-i acorde mai multe încrdere în retur pe postul lăsat liber de accidentarea lui Băcilă. „Eu vreau să prind cât mai multe minute în tricoul pandurilor, să ajut echipa şi să încep să dau goluri. Experienţa se capătă jucând. M-am adaptat foarte bine la Pandurii şi sper ca evoluţiile mele să fie mai bune. Concurenţa e bine venită.”

Europa nu e un vis interzis

Chiar dacă pandurii au pierdut cinci jucători de bază faţă de tur şi nu au adus niciun nume sonor în schimb, Alex e convins că echipa poate ţinti sus. „Aşteptările sunt mari şi din partea noastră. Sper să facem un retur la fel de bun ca turul. Dacă ar fi şi mai bun ar fi extraordinar. Calificarea în cupele europene ar fi extraordinar pentru noi. Obiectivul nostru e altul, dar dacă tot am muncit atât de mult şi am realizat un joc bun şi o clasare bună, sperăm să nu dăm înapoi, să nu ne mulţumim cu puţin”, mai zice jucătorul care are o părere asemănătoare cu cea a tatălui său.

9 – meciuri a evoluat Grigoraş junior pentru Pandurii în tur din care însă doar unul ca titular

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: