În comă pentru că a luat 60 de pastile

Lipsa banilor şi traiul zilnic din ce în ce mai greu au determinat-o pe o femeie din comuna Băleşti să încerce să-şi pună capăt zilelor. Aceasta a luat o supradoză de medicamente ce provoacă somnolenţă şi a ajuns în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean. Din fericire medicii au reuşit să-i salveze viaţa şi după ce îşi va reveni va fi transferată la Secţia de Psihiatrie pentru un consult de specialitate.

Simona Bistreanu are 43 de ani şi este din satul Tămăşeşti al comunei Băleşti. Femeia avea discuţii cu soţul pe tema banilor. Venitul lunar al familiei este de 200 de lei şi era insuficient cu nevoile actuale. Pentru că nu a mai suportat traiul de zi cu zi, femeia a decis să se omoare. „Am vrut să mor pentru că nu mai suport. Nu ştiu cine poate trăi cu 200 de lei pe lună. Lipsa banilor m-a adus în situaţia asta”, a spus femeia de pe patul de spital.

Femeia a avut o cădere nervoasă şi a decis să-şi pună capăt zilelor. A înghiţit o supradoză de medicamente şi a ajuns în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. „Pacienta a fost adusă cu salvarea în comă. Am înţeles de la personalul de la salvare că a luat aproximativ 60 de capsule de Diazepam şi i-a venit rău. I-am acordat primul ajutor şi acum este stabilă”, spune Liliana Crăciun, medic UPU.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: