Încă un candidat USL pentru colegiul 2. Vezi cine!

Bătălie acerbă la PSD pentru colegiul 2 la Camera Deputaţilor! Preşedintele PSD Gorj a declarat ieri că la partid sunt aşteptaţi cu solicitări toţi cei care sunt interesaţi sa candideze pe 9 decembrie, însă până acum cele mai multe scrisori de intenţie au fost depuse pentru colegiul 2, cel ocupat acum de Mugurel Surupăceanu. Interesant este ca o astfel de scrisoare şi-a depus şi vicepreşedintele Bebe Ionică, despre care se spunea că a renunţat la candidatură după ce a fost promovat în Ministerul Comunicaţiilor.

Dosarele de candidatură pot fi depuse la sediul PSD până joi la ora 12. A doua zi, vineri, prin vot secret vor fi aleşi candidaţii pentru cele şase colegii. „Vineri la ora 12 avem Biroul Permanent Judeţean în care se va decide prin vot secret care vor fi candidaţii pe fiecare colegiu în parte. Până atunci, cine doreşte trebuie să prezinte dosarele până joi la ora 12“, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Cele mai multe solicitări sunt pentru colegiul 2. Cârciumaru l-a nominalizat şi pe Bebe Ionică, secretar de stat, pentru acest colegiu. „Pe colegiul 2, din câte cunosc eu până la ora la care vorbim, vrea să candideze, normal, în continuare domnul Mugurel Surupăceanu, domnul Mihai Weber, domnul Ion Ciocea, domnul secretar de stat Bebe Ionică. Pe colegiul nr 6 domnul Ponta, pe 5 domnul Vasile Popeangă, colegiul 3 domnul Scarlat Iriza şi colegiul 4 doamna doctor Camelia Khraibani. Astea sunt numele de care ştiu“, a menţionat Cârciumaru, însă până la sfârşitul zilei şi-a depus candidatura la partid şi Sorin Bucurescu, pentru colegiul 4 Motru.

Candidatura lui Graure, dezminţită

Surse politice spuneau că pe acest colegiu, ce cuprinde oraşele Motru şi Turceni, ar putea candida din partea PSD fostul director al complexului Turceni, Octavian Graure. Cârciumaru a dezminţit această posibilitate. „Cine m-a văzut vorbind cu domnul Graure la meci să ştiţi că am discutat despre cu totul altceva, despre fotbal, de ce nu m-am dus la Ploieşti şi bine că nu m-am dus, despre activitatea de minerit, dar nu s-a discutat despre... nici nu am auzit că ar intenţiona să candideze la PSD sau alt partid“.

CONFIRMARE

Bebe Ionică, secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, a confirmat că a trimis o scrisoare de intenţie pentru colegiul 2. „Este adevărat. Am completat acel formular şi cred că a ajuns. Deocamdată mă interesează această candidatură“, a declarat Bebe Ionică. 

AVIZ

Cârciumaru a mai spus că aceste candidaturi trebuie să primească avizul organizaţiei centrale. Preşedintele PSD Gorj a menţionat că partidul pe care-l conduce nu-şi dă cu părerea despre candidaţii PNL, dar nici invers, chiar dacă sunt în alianţa USL.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: