Începe demolarea construcțiilor ilegale. Primar: S-a terminat cu influența politică și puterea financiară

Autoritățile locale din Motru au pus gând rău construcțiilor ilegale de pe domeniul public. Primarul Cosmin Morega anunță că va începe demolarea acestora.

Primarul din Motru promite că, în cel mai scurt timp, construcțiile ilegale de pe domeniul public vor dispărea. ”S-a construit mult pe domeniul public, fără niciun fel de autorizație. Toată lumea care are influență politică sau putere financiară a făcut acest lucru, inclusiv aleși locali. Anunț pe această cale că voi începe demolarea construcțiilor ilegale de pe domeniul public”, a spus Cosmin Morega.

Totul a plecat de la faptul că o astfel de construcție ilegală îngreunează accesul spre Judecătoria Motru. ”Este un stâlp mare, dar și niște scări construite pe domeniul public, care îngreunează accesul mașinilor către Judecătoria Motru. Vorbim de acele mașini care aduc la instanță persoanele private de libertate. Nu voi accepta aceste construcții și încep demolarea fără să mă intereseze ale cui sunt, consilieri locali, oameni de afaceri sau mai știu eu cine”, a mai spus Morega.

Vizualizări: 8,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: