Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Începe oficial era Pustai !

Chit că o admit sau nu, pandurii arată altfel cu Pustai pe bancă decât cu Grigoraş. Antrenorul anunţase că menţine sistemul 4-3-3, dar pare să-l fi schimbat într-un 4-2-3-1 ceva mai la siguranţă. La capitolul modificări printre titulari se remarcă dispariţia lui Maxim şi apariţia unui Predescu, Anton, Paraskevas şi Popin. Ultimul n-a marcat niciun gol în amicale, dar e văzut de Pustai ca un vârf mai competent decât Lemnaru sau Matulevicius. Ultimii doi au fost reţinuţi în lotul de 19 deplasat la Piatra Neamţ, dar vor privi startul meciului de pe banca de rezerve. Pustai ştie clar primul 11 pe care l-a folosit în ultimele amicale, iar modificări de ultimă oră ar putea apărea doar în cazul unor nedorite accidentări. Dacă în cazul lui Băcilă, Ibeh sau Horvat, era de aşteptat ca Pustai să nu-i convoace pentru primul meci, surpriza vine de la Rusu. Cel mai vechi jucător din lotul pandurilor şi unul din căpitanii echipei a fost trimis la Tg-Jiu şi nu a făcut deplasarea în Moldova. Pustai l-a preferat pe Rada în locul fundaşului de 28 de ani. „Ca orice început, mai este mult de lucru. Am fost pragmatici şi nu am pierdut în amicale, dar trebuie să mai şi înscriem. Sper să reuşim evoluţii la fel ca în tur şi să ne atingem obiectivul. Încercăm să ajungem în Europa, o să vedem în 29 mai dacă se poate”, a declarat Pustai la sosirea în ţară.

1 – singur gol au marcat cei 3 atacanţi ai pandurilor în cele 6 amicale. Reuşita i-a aparţinut lui Lemnaru în testul cu Brondy, scor 2-1.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: