Ingredientul ieftin, căutat de gospodine

Încet, dar sigur ne apropiem de toamnă şi vine şi vremea conservelor şi a dulceţurilor. Aşa se face că gorjencele încep deja să se aprovizioneze cu tot ce este necesar pentru a avea o cămară plină. Pe lângă fructe, zahărul este ingredientul absolut necesar pentru prepararea conservelor, mai ales a compoturilor şi a magiunurilor.

Ca de fiecare dată, cel mai important investitor autohton din Gorj, Compania Succes, a venit în întâmpinarea dorinţelor clienţilor cu produsele necesare la cele mai mici preţuri. Acum, în toată reţeaua de magazine Succes a fost adus cel mai ieftin zahăr de pe piaţă.

Cumpărăturile inteligente în prag de toamnă fac clienţii mulţumiţi, iar cămara de iarnă va arăta impecabil şi produsele obţinute sunt impecabile. Compania Succes care a cucerit gorjencele cu făina ungurească de cea mai bună calitate a adus acum zahăr la preţul de 2,49 lei kilogramul. „Zahărul pe care îl comercializăm în reţeaua noastră de magazine va avea, considerăm, un succes la fel de mare ca fructele sau făina distribuite până acum. Acest zahăr are cristale uscate, uniform calibrate, nelipicioase, neaglomerate, care curg liber. Sunt fără sedimentare, alb cu strălucire caracteristică, rafinat, fără miros sau gust străin. Îndulceşte foarte bine, atent selecţionat, fără impurităţi. Este proaspăt şi termen de valabilitate nelimitat”, au precizat reprezentanţii companiei Succes despre zahărul autohton.

Gospodinele care au încercat deja zahărul comercializat în magazinele Succes susţin că: „Este foarte bun. Am luat la început o cantitate mai mică şi m-am întors pentru că mă apuc de dulceţuri. Aveţi vreun sfat pentru gorjencele care se pregătesc de prepararea conservelor? Păi dacă vreţi să păstraţi 100% din toate vitaminele fructelor pentru sezonul rece, am o metodă. Trebuie să puneţi cantitate dublă de zahăr la greutatea de fructe şi după ce le prelucraţi, se ţin la frigider neapărat. Astfel, iarna acest amestec va avea acelaşi gust, culoare şi savoare, mai bun decât orice dulceaţă aţi gustat vreodată”, a spus Niculina Cristea, pensionară din Târgu-Jiu.

Preţul de 2,49 lei kilogramul este în avantajul celor care în această perioadă cumpără cantităţi importante de zahăr.

Costin SOARE

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: