Intervenţii la Ministerul Transporturilor pentru Leuştean

Parlamentarii gorjeni au găsit noi metode pentru impunerea oamenilor pe care-i doresc în anumite funcţii. Mai nou, Dan Ilie Morega şi Ion Ruşeţ au trimis o interpelare prin care solicită înlocuirea lui Ion Dina de la Drumuri Naţionale cu Dumitru Leuştean.

Deputatul progresist, Dan Ilie Morega, şi senatorul PDL, Ion Ruşeţ, au făcut împreună o interpelare la ministrul Transporturilor Anca Boagiu. Cei doi aduc în actualitate povestea drumului de la Sadu, dar şi a drumului Târgu Jiu - Baia de Aramă. După ce au expus problemele de pe drumurile Gorjului, cei doi au găsit şi vinovatul unora dintre situaţii: directorul Ion Dina de la Drumuri Naţionale, filiala Gorj. Cei doi parlamentari nu văd altă rezolvare decât repunerea pe funcţie a fostului director Dumitru Leuştean. Morega explică faptul că înlocuirea cu Dina a fost în detrimentul Ministerului Transporturilor.

Şi ca să o convingă pe Anca Boagiu că Dina trebuie schimbat, cei doi parlamentari au început să-l vorbească de rău pe acesta şi să-l ridice în slăvi pe Leuştean. „Pregătirea pentru sezonul de iarnă (utilaje, sare, nisip) nu a constituit o preocupare pentru domnul Dina Ion fiind ocupat cu dirigenţia a 14 obiective diverse. De aceea vă rugăm să se revină la decizia Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri în sensul înlocuirii domnului Dina Ion cu Leuştean Dumitru pentru a nu avea surprize în realizarea obiectivelor stabilite de dumneavoastră şi a nu aduce prejudicii de imagine Ministerului“, se arată în interpelarea celor doi. La final, aceştia menţionează că Leuştean nu a avut abateri disciplinare.

Leuştean a fost schimbat din funcţie acum un an, după ce a fost director mai mulţi ani.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: